USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний архітектор Луцька залишиться на посаді, але не начальником

25 Серпня 2016 13:19
Управління архітектури міськради хочуть перетворити на департамент. І хоч начальника хочуть замінити, та головного архітектора залишать.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 25 серпня.

Нагадаємо у міськраді пропонують реорганізувати управління містобудування та архітектури, а також збільшити штат виконавчих органів міськради на 18 одиниць.

У проекті рішення йдеться про ліквідацію управління містобудування та архітектури і створення департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев повідомив, що головним архітектором і надалі залишать Леоніда Герасимюка.

«На сьогоднішній день іншої кандидатури на головного архітектора, як діючий начальник управліня архітектури - немає. Я буду шукати окрему людину на посаду начальника, який буде здійснювати адмінфункції. Головним архітектором поки що буде Леонід Герасимюк на посаді заступника начальника департаменту. Цей підрозділ треба оживити новими, молодими, активними, незаангажованими кадрами. Як адміністратор начальник управління мене не влаштовує, але за архітектуру він відповідає і, мабуть, ще, на жаль, відповідатиме далі», - пояснив посадовець.

Роботою головного художника міста Ярослава Матвіїва, Тарас Яковлев каже, теж незадоволений.

«Головний художник в художній частині для міста нічого не зробив», - пояснив він.

Однак, члени комісії проект рішення не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Инквизитор Показати IP 25 Серпня 2016 13:35
Матвеева давно пора гнать "в шею"............засиделся он на своей должности и особо ничего за всё время не сделал
Колишній чиновник Показати IP 25 Серпня 2016 14:11
Хто такий цей пацан Яковлєв і звідки він взявся у владі? Він хоч літаки з учнівського зошита вміє робити?
укр Показати IP 25 Серпня 2016 14:30
брав бабло крапка
лучанни Показати IP 25 Серпня 2016 14:46
Ще одного начальника??? Посередника між заступником міського голови Яковлевим і архітектором??? Оце оптимізація управління в кращих традиціях "махровоі" бюрократіі!!!!
ЧП Показати IP 25 Серпня 2016 15:21
Яковлєву треба уважно прочитати ЗУ "Про архітектурну діяльність", у якому сказано, що керівник уповноваженого органу з питань містобудівання та архітектури за посадою є головним архітектором відповідного органу місцевого самоврядування і призначається виключно за результатами конкурсу. Тому заява про те, що Герасимюк лишиться головним архітектором міста, не будучи керівником департаменту, свідчить про незнання законів з питань містобудування або його нехтуванням.
лучанка Показати IP 25 Серпня 2016 16:47
Знову повернеться старе пропите стадо хабарників ще яких Кривицький виростив.
Олесь до лучанка Показати IP 25 Серпня 2016 18:03
Ото ж. Саме так.
Анонім Показати IP 25 Серпня 2016 17:31
Яковлев довбо....й*б, поспілкуйтеся з ним клоун
Художник Показати IP 26 Серпня 2016 09:16
...не факт,що залишиться!
Лучанин Показати IP 31 Серпня 2016 23:42
Яковлев відчув сиак влади і запах грошей і хоче прибрати тих хто заважає вирішувати його питання, хай хто він такий і де взявся і для чого це все... Може щоб легше було лобіювати питання за які потім гарно подякують...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus