USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний архітектор Волині пішов на пенсію

6 Липня 2015 11:55
Колишнього начальника управління містобудування та архітектури ОДА Юрія Казмірука привітали із його 60-літтям, вручили грамоту та побажали активної громадської діяльності.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 6-го липня.

Ювіляр побажав його колегам йти на пенсію вже в мирний час.

«Я у 1989-му році прийшов у виконком облради. Я був головним архітектором, зустрічався з багатьма цікавими людьми. За цей час багато побудовано, чимало досягнуто. Є час розкидати каміння, а є - їх збирати. Я бажаю усім, щоб наступні пенсіонери йшли на свій заслужений відпочинок вже у мирнний час», - звернувся до присутніх з трибуни Юрій Казмірук.

Колеги привітали ювіляра оплесками та квітами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Йожеф Швейк Показати IP 6 Липня 2015 12:08
Я бажаю усім, щоб наступні пенсіонери йшли на свій заслужений відпочинок вже у мирнний час.... Гарне побажання.... Висновок - тобто ніколи.
Анонім Показати IP 6 Липня 2015 12:48
Давно пора прибрати цього " заслуженого" типу архітектора від "корита". Як архітектор Луцька він - НІЧОГО НЕ ВИРІШИВ..... Не підписав, НЕ запропонував, не зробив... (Як АРХІТЕКТОР). В області " посунув" кваліфікованого спеціаліста - містобудівельника - Я. Сенека, ( зайнявши по зговору його посаду) який , в результаті, вийшов на пенсію з посади зама, з втратами... Це - крпоративний дух? Це порядність? Тому- місць " колишнім" на звалищі історії- досить. Щасливого польоту.... "міністре".....
він Показати IP 6 Липня 2015 14:21
яша пішов на пенсію з посади головного і він нічого не втратив, а цей після себе дійсно ніде нічого не лишив
Швейк Аноніму Показати IP 6 Липня 2015 14:37
Щодо Якима погоджуюсь, на це я думаю його покійний царь Баріска сподвиг на це... при виході на пенсію звичайно краще йти з посади керівника...А в основному, знаючи новоявленого пенсіонера з середини 90-х, знаю, що він не має притаманних рис митника, не судді, не прокурора чи нотаріуса (пробачте кого не назвав) і ходить інколи пішки, і вітається...За вокзал окреме спасибі. P.S. Було б чорне піднебіння, то залишився б у Києві, а так галицько-волинське коріння перемогло.
Олесь до Швейк Аноніму Показати IP 6 Липня 2015 17:26
.r/ До вокзалу (залізничного), ця особа не мала ні найменьшого відношення. Як до речі і Романюк.... Побудовано під час їх "царювання". І все
він Показати IP 6 Липня 2015 15:48
скажіть яке відношення він мав до вокзалу як архітектор, там ніби Андрош причетний, а в Києві він лишався рівно стільки скільки мав протеже в особі Присяжнюка, потім нікому не був потрібен
Олесь до він Показати IP 6 Липня 2015 17:58
Саме так. Ви праві.
Це козел Показати IP 6 Липня 2015 16:05
За що йому гроші платили?
Михайло Показати IP 6 Липня 2015 18:09
Казмірук- професіонал,принциповий і вишколений український службовець.Сам не крав і злодюгам не одному яйченята прищемив.А сцикливо з кущів гівном кидатися ...Чого мовчали раніше , як на посаді був.Досягніть хоча би одну десяту його рівня ,а тоді коментуйте.
Олесь Показати IP 6 Липня 2015 19:09
Казмірук! "Михайло"- це ти, по лексиці бачу..... То кому ж ти......"злодюгам не одному яйченята прищемив"? пракурор наш колоархітектурний? Прізвища? Посади? Хоч одного? Ото ж... Нічрго НЕ РОБИВ. Бо не міг, не вмів і не хотів. Одне бла-бла -бла.... Кінчився твій час.. Накінець. будеш заумні промови ( які ти замість роботи так любив) тепер жінці на кухні казати... А про Архітектора Сенека Я. В- правда. Підло ти вчинив. Недостойно. Ні честі ні совісті. Чинуша.... З тобою здороватись на вулиці будуть? Як думаєш? Після цього? Чи в пику плюнуть, "добрі справи" згадавши?
Адвокат Показати IP 6 Липня 2015 21:39
Навіть в дурних коментах можна прослідкувати логіку.Судячи ,що в Олеся ліве яйце синього кольору-... .Юрка дійсно недолюблювали,а йому того і не треба .Ну пішов чоловік на пенсію-гуляй купєчество.
Мирон Показати IP 14 Липня 2015 22:21
Таке враження, що ВН вміє тільки обгаджувати людей, особливо коли вони порядні держслужбовці, що ж то за хвороба така у них, ви і в слід цього чоловіка не ступите, ідіоти!
Галичанка до Мирон Показати IP 14 Липня 2015 22:37
В сенсі - "обгаджувати"? Де, хто і кого конкретно обгадив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus