USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голови РДА Волині персонально відповідатимуть за безпеку на дільницях

20 Жовтня 2014 15:48
Напередодні виборів райдержадміністрації звітують, що на виборчих дільницях все гаразд. Однак правоохоронці та рятувальники володіють іншою інформацією.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 20 жовтня.

Зі слів керівника апарату Волинської ОДА Дмитра Дубняка, на Волині вже створені всі ДВК. Райдержадміністрації відзвітувалися, що дільниці до виборів готові, і все в порядку. Однак результатами власних перевірок поділилися представники МВС та МНС. І в них дещо інша інформація.

Так, у багатьох дільницях відсутнє аварійне освітлення та медичні аптечки. Схожі проблеми є у Луцькому, Ковельському, Володимир-Волинському, Камінь-Каширському районах.

А ось у Горохівському та Камінь-Каширському районах не вистачає ще й сейфів. Окрім того, на багатьох дільницях області немає медичних аптечок. У Луцькому та Ковельському районах є питання щодо забезпеченням виборчими скриньками.

Так, у Камінь-Каширському районі на деяких дільницях немає стаціонарних телефонів, тому проблему вирішуватимуть за допомогою мобільних. А ще рятувальники зазначали, що частина дільниць не обладнані протипожежними заходами безпеки.

Відтак, для голів РДА Волині надішлють службові записки, в яких нагадають про персональну відповідальність за підготовку до виборів народних депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сірий Показати IP 20 Жовтня 2014 19:25
о-па! А що - цього Дубняка ще не звільнили з ОДА?:) Пане Гунчик, ви робите велику помилку, що тримаєте біля себе цього Дубняка і помічницю Козюпу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus