USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колишній радник Добкіна покінчив життя самогубством

20 Листопада 2014 20:50
Міліція з'ясовує обставини загибелі колишнього радника Михайла Добкіна та члена наглядової ради банку "Золоті ворота" Вадима Вишневського. Про це повідомляє "Еспресо.TV".

"Факт події внесений до Журналу єдиного обліку про кримінальне правопорушення та інші події, що вчинені або готуються. Зараз співробітники міліції встановлюють всі обставини події", - повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

Близько 14:00 в четвер чоловіка з вогнепальним пораненням голови доставили до лікарні, де той помер, незважаючи на зусилля лікарів.

Раніше інформоване джерело повідомило, що Вишневський покінчив з собою, залишивши передсмертну записку.

Натомість, радник глави Міністерства внутрішніх справ сумнівається у самогубстві харківського банкіра. Антон Геращенко підтвердив смерть харківського банкіра і меценатаВадима Вишневського. Але при цьому висловив сумнів у тому, що це було самогубство, - пише "Укрінформ".

Довідка:
Вадим Вишневський (1961 р.н.) - харківський підприємець і громадський діяч, з 1995 року - член наглядової ради банку "Золоті ворота". Відповідно до інформації агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України, йому належить 12,1852% статутного капіталу. Надавав підтримку в створенні меморіального комплексу пам'яті жертв фашизму "Дробицький Яр" та реконструкції харківської синагоги. У грудні 2006 року, з ініціативи Вадима Вишневського, створили Харківський обласний Благодійний фонд "Єврейське культурне відродження".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
опапа Показати IP 21 Листопада 2014 00:36
Мартыняк це тобi сигнальчик
Ирен Показати IP 21 Листопада 2014 09:35
Хай би їх всіх так перестріляли- це було би добре.Це видно починається народна люстрація.Якщо вони самі по закону не зроблять люстрації,то видимо зробить народ. Бо все робиться,щоб ця люстрація заглохла, а царьки далі царювали ну як завжди почали, а діл тихенько закінчили.І далі багатіємо, дурнів народних маємо за собак і покидьків.Народ це бидло,вони нас за таких мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus