USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Куди ведуть лісове господарство Волині київські чиновники?

28 Листопада 2015 14:04
Як вважають працівники лісової галузі України, всі біди в їхній лісовий край прийшли з появою в Державному агентстві лісових ресурсів Олександра Ковальчука. Особливо не згодні з кадровою політикою цього чиновника, зокрема – на Волині. Про це пише Петро Чечелюк на «Дзеркалі тижня».

Нагадаємо, 20 листопада скандального Олександра Кватирка офіційно призначили начальником Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Показово, що представників ЗМІ, які були присутні під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів, попросили вийти. Тож призначення відбувалося за зачиненими дверима. На засіданні комісії був присутній нардеп Ігор Лапін.

23 листопада під стінами Державного агентства лісових ресурсів України (ДАЛР) відбулася акція-протест проти призначення Олександра Кватирка на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства (ВОУЛМГ) на постійній основі (до цього він виконував обов'язки начальника) і за його негайне звільнення.

Олександр Кватирко, головний лісівник Волині


Пікетували головне лісове відомство України представники громадських організацій області, колишні воїни АТО, працівники деревообробної галузі — усі, хто не згоден з "кадровою політикою" очільника ДАЛР Олександра Ковальчука. Як вважають працівники лісової галузі України, всі біди в їхній лісовий край прийшли з появою в Державному агентстві лісових ресурсів саме цього керівника.

При призначенні Олександра Ковальчука на "лісову" посаду міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко наголосив, що той раніше працював в агропромисловій сфері — гендиректором "Украгролізингу" і обіймав керівні посади в аграрній компанії "Райз", звідки, до речі, вийшов і сам міністр Павленко. Він також підкреслив, що "...завданням нового керівника Держлісагентства буде реформування та дерегуляція галузі, запровадження європейських стандартів і принципів роботи". Агроном, випускник Житомирського аграрного університету, далекий від справ лісових, добре запам'ятав завдання міністра, та тільки про "реформування" українського лісу і європейські стандарти поки що не йдеться, натомість "дерегуляцію" в галузі проводять просто-таки стахановськими темпами. Особливо кадрову.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГРОМАДСЬКІ АКТИВІСТИ ЗБУНТУВАЛИСЯ ПРОТИ «ЛЮДИНИ КОЛІСНИКА»

17 серпня цього року працівники лісової галузі Волині разом з представниками громадськості вже пікетували будівлі ДАЛР і Мінагропроду. Пікетувальників вислухали заступник міністра Ярослав Краснопольський і Олександр Ковальчук. Чиновники обіцяли зважити на думку активістів і перевірити інформацію про кримінальне минуле начальника ВОУЛМГ. Однак обіцянки не виконали: Ковальчук невдовзі після пікету справді відвідав Волинь, представив виконувача обов’язків начальника, але про його минуле ніхто й словом не згадав.

Олександр Ковальчук під час візиту на Волинь

Показово, що все робилося таємно, захід відбувся о 8-й годині ранку без представників ЗМІ, а керівників лісових господарств, які входять до структури управління, запрошували на цю не вельми приємну процедуру пізнього вечора. Високий гість з Києва не цікавився ні побутом місцевих працівників галузі, ні їхньою заробітною платою, ні плановими показниками: бо мав одну мету — "зміцнити" нового начальника. Усупереч думці громадськості регіону й елементарному здоровому глузду на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства призначено брутальну, прагматичну людину зі шлейфом криміналу (номер кримінальної справи 1–14 від 15 лютого 2008 року, Маневицький районний суд, кримінальні провадження у Володимир-Волинській районній і Волинській обласній прокуратурах, кримінальне провадження, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань №12013020020000210 від 5 червня 2013 року. як зловживання службовим становищем, що завдало шкоди державі в особливо великих розмірах), висуванця, креатуру і "продукт" лобіювання колишнього начальника цього управління Богдана Колісника, якого в лютому 2014 року викинули з робочого кабінету представники нових громадських формувань області.

Чиновник у кріслі начальника обласного лісового відомства Волині сьогодні обіймає посаду поза правовим полем. Попри те, що на його рахунку багато конфліктів із законом, півдесятка кримінальних проваджень, його протизаконно призначено на посаду виконувача обов’язків начальника ВОУЛМГ, як і протизаконно — на постійну посаду за результатами так званого закритого конкурсу, до того ж без урахування думки громадськості області. Олімпійський спокій, з яким Ковальчук уміє тримати удар, можливо, і не позбавлений певного сенсу — не залишиться часу "владарювати", якщо перед кожним провінційним ЗМІ виправдовуватися.

Але ж є межа, за яку високопоставлений державний чиновник переходити не повинен. Кадрової ситуації він не торкнувся на жодній "сукняній" прес-конференції, на жодному брифінгу. То, може, справді вже таки мусив би прояснити ситуацію? Адже народ не мовчить... Активно "курирував" процес призначення Олександра Кватирка на посаду начальника управління народний депутат України Ігор Лапін (округ №22, Луцьк), який опинився 14 жовтня цього року в у потрібний час і в потрібному місці — на манівцях у лісовій глушині поліської області нібито для затримання лісовозів з немаркованою продукцією.

Як з'ясувалося згодом, метою візиту до лісу народного обранця згідно із "вказівками" Олександра Кватирка було позбутися неугодного для нього директора ДП "Маневицьке лісове господарство". Але працівники лісгоспу відстояли останнього, відправивши понад 100 своїх представників під стіни лісового відомства області.

Був присутній депутат ВР і під час проведення конкурсу в агентстві, на якому Кватирко набрав "найбільшу кількість балів". Саме він разом з Ковальчуком привів його в це крісло.

Ігор Лапін під час конкурсу в Агенстві лісових ресурсів

В окружному адміністративному суді міста Києва чекає розгляду позов про те, що 10 серпня 2015 року суб'єкт публічної служби Олександр Ковальчук, який обіймає посаду голови Державного агентства лісових ресурсів України, особисто, без проведення конкурсу, з перевищенням владних повноважень, ігноруючи закон і громадську думку, видав наказ №382-к "Про призначення в порядку переведення тимчасово виконувачем обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка". Тобто про призначення на посаду колишнього керівника ДП "Цуманське лісове господарство", діяннями якого державі завдано збитки в особливо великих розмірах. Позивач просить суд визнати наказ протизаконним і скасувати його.

Нагадаємо, раніше розпорядження Інформаційного агентства Волинські Новини надійшли документи, згідно з якими Олександр Кватирко причетний до завдання значних збитків на попередній роботі у Цуманському лісгоспі. Виплата грошей держпідприємством без підтверджуючих документів, оплата ненаданих послуг, плата за будівництво, якого не було, - це короткий перелік порушень з коштами Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» за той час, коли ним керував Кватирко.

Цікавим є той факт, що 17 вересня приблизно півсотні працівників галузі лісового господарства Цуманщини прийшли у сесійну залу Волиньради, вимагаючи звільнення з посади нового виконувача обов’язків начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка.

Засідання 36 сесії Волинської облради 17 вересня

ЗВЕРНЕННЯ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ ДО ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ЩОДО ЗВІЛЬНЕННЯ ГОЛОВИ ДЕРЖЛІСАГЕНТСТВА ОЛЕКСАНДРА КАВАЛЬЧУКА

А у Волинській обласній прокуратурі відкрито чергове кримінальне провадження щодо протизаконного використання фінансових ресурсів на ДП "Цуманське лісове господарство", чим завдано збитків на загальну суму майже мільйон гривень. Що зробила для запобігання цьому кадровому конфлікту місцева влада? Анічогісінько. Виконавча влада області затіяла сепаратні переговори з кримінально-"бурштиновими" структурами про охорону волинських надр від тисяч охочих самовільно видобувати янтар. Марно їдять хліб від 500 до тисячі охоронців Національної гвардії та місцевої поліції.

Причина тут одна: повний параліч місцевих правоохоронних органів. Навколо видобування "сонячного каменю" формується кримінальне середовище під виглядом "комунальних господарств", очолити які має намір "лісова мафія" області. На посади начальників лісових відомств і директорів лісових господарств у Волинській, Житомирській та Рівненській областях, де збираються легалізувати видобування "сонячного каменю", Олександр Ковальчук уже давно й активно підшукує "своїх" людей.

Наляканий у київських високих коридорах голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пішов київському агроному на поступки, не вказавши на ущербність його риторики та мотивації залишити на посаді Олександра Кватирка. А тим часом, користуючись беззубістю виконавчої влади, у регіоні багато чого віддають на відкуп злодіям і корупціонерам, які успішно в'ють гніздо над головою очільника ОДА, що свідчить про повну неспроможність цієї влади. Сам же губернатор — як генерал без армії: на місцях йому немає на кого покластися. У стінах обласної адміністрації — тиша й прілість, як у сімейному склепі графського роду минулих століть. Люди вже давно перестали сподіватися на позитивне вирішення проблем у цьому "склепі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 92
хххх Показати IP 28 Листопада 2015 14:43
сьогодні 28.11.15 року проводиться веб полювання в пзф під чутким керівництвом кватирка приїхали провіряти самооборона ківерців та працівники міліції до них направили в двох в балаклавах чоловік та просили поговорити з паном лапіним по телефону
укроп Показати IP 28 Листопада 2015 15:28
Пан К і компанія вже мають чіткій план по запровадженню корупційних схем у деяких лісгоспах і директорам ставляться умови або з нами або ... Але К і компанія забуваються що зараз люди не ті що були 2 рокі назат ( гінєрал сказав інеобговорюється ) люди будуть повністю блокуватипід піриємства якщо доведеться то й у ночі сьорожувати щоб недопустити НЕЧИСТЬ до себесебе.
Лісовик Показати IP 28 Листопада 2015 15:30
А якого милого до лісу лізе Лапін, яке він має до цого відношення. Хватить що він уже бурштин кришує, а йому все мало. Він прогуляв сесійний день у ВР а прийшов на конкурс щоб захистити Кватирка, мерзота. Йому та ВР потрібна тільки щоб злочинців кришувати і бабло косити.
Анонім до Лісовик Показати IP 28 Листопада 2015 16:04
"А якого милого"? - Просто аппетит приходит во время еды.
укроп до Лісовик Показати IP 28 Листопада 2015 16:12
Особисто мені сорвно навіть думати щоб робити так як вінвін, соровно перед побраТимими які загинули!!!
Інженер дп Показати IP 28 Листопада 2015 17:09
Пане Петра Ви, ще недавно горлали на все горло про досягнення і здобутки Колісника Б І і Мазурика В В а тепер називаєте їх найбільшим злом Волинського лісу.Ви нагадуєте дешеву дівку, яка за гроші готова лягти під будь кого,Ви забули як директора лісгоспів вам проплачували за ваші статейки, ви не гребували нічим, ні грішми по перерахунку, а ні готівкою на руки в тому числі і від Кватирка,якого тепер поливаєте брудом, як тільки можете, мабуть робите Ви це також не за дякую, адже всім дужче добре і давно відомо, що Ви за гривню і горобця в полі до смерті зажинети. Будьте хоча б чесні перед собою перестаньте за Радіонові Реберові Мірошниченкові Данилюків та ще кількох відомих Вам і всім керівників поливали брудом. Чого в своїх статтях Ви ніколи невказуєте про свої не малі гонорари які Ви брали не соромлячись ні від начальників управлінь а ні від директорів ЛГ. Пане Чечелюк будь ласка залиште галузь в спокої, звичайно що Вам важко зараз бо ваші послуги стали вже не потрібні
укроп до Інженер дп Показати IP 28 Листопада 2015 17:36
Залишити галузь галузь в спокоі щоб люди не знали який безпридєл там коітьсякоіться. А люди яких ви перерахували (Радіонові ... ... Данилюків...) це люди які на даний час роблять найбільш для нашого лісу і нас.
123 до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 18:10
Найбiльше що роблять так це крадуть . Будують - крадуть,вiдмивають грошi. Ремонтують -крадуть,знову вiдмивають грошi.Що не роблять скрiзь крадуть i вiдмивають. Послуги лiсозаготiвельнi i там крадуть.На вивозцi ще больше крадуть. А ви працiвники все бачите i мовчите.А мовчите за що.За те що Радiони,Данилюки та iiм подiбнi платать вам зарплату,яку ви самi заробляэте.Це э iiх прямий обовязок дбати про ваш добробут.В той же час свiй обовязок виставляють як ВЕЛИКЕ ДОСЯГНЕННЯ.
укроп до 123 Показати IP 28 Листопада 2015 18:34
Тоді чому до того часу як стара влада була то цього не було?? А в деяких лісгоспах і по цей час так.
Анонім до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 18:40
А тому, що стара влада - це Влада Крадіїв, а нині - Гейропейська Влада.
гicть до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 18:51
Не було чого.Крали завжди.При КОлicнику крали,при Мазурику крали.При Кватирку ще бiльше крадуть як перед кiнцем свiту.
укроп до гicть Показати IP 28 Листопада 2015 19:58
Так ти приведи хоч один приклад де і як???
слiдчий до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 18:53
В яких?
укроп до слiдчий Показати IP 28 Листопада 2015 19:59
В тих де лишились своі директори.
магістр ЛГ до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 19:40
Слухай, інженер дп, іди в дупу зі своїми тезами. Те що ти лизун колісників, видно відразу. Лижиш, лижи тихо і не відвертайся щоб подивитись на комп. Плачевно може бути. Зрозумів?
укроп до магістр ЛГ Показати IP 28 Листопада 2015 23:00
Це кому адресується??? Якщо мені то відразу кажу що колісників сам не переношу!!!
магістр до укроп Показати IP 29 Листопада 2015 08:11
УКРОП, пишу не тобі,а особі під ніком ІНЖЕНЕР ДП.
укроп до магістр Показати IP 29 Листопада 2015 10:06
Пийняв:-)
Я Показати IP 28 Листопада 2015 17:21
Лапин продажная сволоч, пусть отчитается что для города зделал. А с командою К.(Кварт, Колисн и Ковальч) и так все понятно- это корупционеры с большой буквы.
Я Показати IP 28 Листопада 2015 17:31
Щось той Квартирко нагнав в лісі великого шухєру раз кожен день про нього писаки пишуть мабуть хтось його серйозно боїтся і багато про кого він знає лишнього . А то що не знайду на вн всюди ліс і квартирко мабуть на волині і в луцьку проблем більше немає.
укроп до Я Показати IP 28 Листопада 2015 18:36
Просто людям набридло мовчати
укроп Показати IP 28 Листопада 2015 17:38
Доречі хто чюв правда те що Ребера в Колках вже зняли???
1985 до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 18:58
Нарешті випирли того злодія. Крав безбожно куда там його баті переплюнув старого давно
Петро Чечелюк Показати IP 28 Листопада 2015 17:48
Інженеру. Я не пан, я - журналіст. Смію повідомити, що за останні 15 років я сім разів "відповідав" за мною написане і содіяне в судах області за позовами чотирьох позивачів. Суди легко вигравав без адвокатів. Радив би тобі і твоїм "підзахисним" теж скористатися послугами судів за мої "хабарі" і "готівку". Там побачимо, хто правий. Тим паче, що усі мої статті пишуться з офіційних документів. А ще скажу тобі, лакею, якому давно колісники і кватирки заткнули рот брудною ганчіркою, що я хоч і людина далеко не молодого віку, але впевнений, що доживу до того часу, коли твоїм двом "підзахисним", які вже впродовж тривалого часу колотять лісову галузь області, у відповідних органах затиснуть яйця в дверях і вони "розговіються" на предмет того, скільки мішків доларів вони завезли в Київ, щоб ця колотнеча продовжувалась. Я в цьому нітрохи не сумніваюсь.
Відповідаю до Петро Чечелюк Показати IP 28 Листопада 2015 18:54
У поважаючого себе журналіста є журналістська етика і повага до своєї професії,а у вас її немає тобто у вас вона відсутня . У моїх підзахисний ви ніколи не гребували брати гроші і то не малі, а коли ваші послуги стали не потрібні ви почали лити бруд на тих , ще в кого вчора не гребували брати. Ви шановний журналіст всяко захищаєте тих хто вам платить і повірте що скоро їх буде більше і відповідно і бабла у вас буде більше а от як з совістю...
лісник Показати IP 28 Листопада 2015 17:57
У понеділок галузь залишить чергова жертва колісника і кватирка. В Колківському держлісгоспі замість Ребара представлять старого злодія (58 років) і вірного багаторічного слугу колісника - Рибчинського. Собака лає, а караван йде. Тільки не відомо, куди він прийде - цей караван.
укроп до лісник Показати IP 28 Листопада 2015 18:14
А люди чьому мовчать???
Анонім до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 18:41
А що, хтось роздає печенюшки?
Проць до лісник Показати IP 28 Листопада 2015 19:09
При рибчинському був порядок і дисципліна а при злодійкуватому реберу бардак анархії і кумівство за ребером нежалкує ніхто хіба що кум байцим і лариса дмитрівна яка оформили по договору на консервний п'ять мертвих душ і кожен місяць стояла по дві години біля банкомата ,а при рибчинському може не вистояти взагалі хоча залізти без мила вона вміє.
Лісовик до Проць до Проць Показати IP 28 Листопада 2015 22:32
Проць ти чи не поць а Рибчинський м**ак ще той, спитай у Ківерцях, що пронього говорять в лісгоспі.
до лiсника до лісник Показати IP 28 Листопада 2015 19:12
Хто казав що в понедi лок
Колківчанин до лісник Показати IP 28 Листопада 2015 19:37
Люди, які працюємо в колківському лг - встаємо. Почанаймо свій самосуд. Рибчинський знову заведе лісгосп в сраку. Це не керівник, а дармоїд. Піднімаймо лісовий майдан проти нового начальника управління. Хватить терпіти наволоч. Натерпілись
мама тома до Колківчанин Показати IP 28 Листопада 2015 21:05
Лариса Дмитрiвна чого ви так розхвилювались крiм вас повставати нiхто не буде лэвi зарплатнi карточки тiльки у вас от iжуритись. А якщо вам щось чи хтось не подобаэтся то пи...дуй разом з своiм вiталiком в голiвку за своiм шефом.
укроп до Колківчанин Показати IP 28 Листопада 2015 21:20
Да а якщо змовчите то 100% будите знов сидіти в ж... Адже ваш лісгосп має високій потенціал!!!
працюючий до укроп Показати IP 28 Листопада 2015 23:48
Да, потенцiл був в лiсгоспi але вiн за чуть больше як за рiк перекочував реберу в карман i вже потенциалу в лiсгоспi немаэ
анонімний захистник до працюючий Показати IP 12 Грудня 2015 23:21
якраз за рік керування Ребар і показав що є потенціал в лісгоспі. позакривав колісникові цехи переробки деревини. в 3 рази підняв зарплату по лісгоспі. оновив автопарк. і всі знають що це колісник руками Кватирка прибирає неугодних йому керівників а ставить керувати своїх 6. і пан УКРОП правий що з приходом Рибчинського знову будем сидіти в ж....
Мама Тома до Колківчанин Показати IP 28 Листопада 2015 22:32
Лариса Дмитрівна ніякого лісовового майдану ані в Колах ані в інших ЛГ не буде. Тільки ви ходите по лісгоспі з лівими зарплатними карточками.якщо вам хтось чи щось в галузі не подобаєтся то забирай свого вітю з любашова і іди і голівку за своїм ребером.
укроп до Мама Тома Показати IP 28 Листопада 2015 23:09
В лісгосп іди і розбирайся із свею ларисою а не пишиш по десять раз тесаме.
абв Показати IP 28 Листопада 2015 18:12
Ця так звана "громадська рада" звичайна Sus scrofa.лізуть бо ніяк наїстись не можуть.
земляк Показати IP 28 Листопада 2015 18:35
Колотнеча буде продовжуватись, доки на ізолюють Колісника. Хоч на кілометрів 500. Якщо з замкнутого проклятого кола вирвати цього старого шакала, то сам Кватирко - нуль. Але важко поранений шакал так просто не здається, він в стані агонії. Немає фінансового поповнення, пішли великі витрати на Київ, але поки що результати невеликі. А якщо прибере Радіона, то в області буде лісовий майдан. Тут може бути початок кінця.
укроп до земляк Показати IP 28 Листопада 2015 18:41
Вони с*кі його не приберуть вони просто роблять все щоб він сам пішов.
Землячок до земляк Показати IP 28 Листопада 2015 19:19
Повірь ніякого бунту не буде дурне в голову скоро король сам зніме корону
укроп до Землячок Показати IP 28 Листопада 2015 21:23
Дааааааа він не витримає цих іді*тів.
Лютий Показати IP 28 Листопада 2015 19:26
Кватирко і КО. Я вас попереджую (так це погроза) зачіпете радіона- вам усім труна
суддя Показати IP 28 Листопада 2015 20:12
Та годі Вам усім сваритися. За років так 2 - 3 уся Волинь стане голою, як череп Яценюка. Весь ліс виріжуть для твердопаливних котлів, ставити які так заохочує наша влада. Так, що не сваріться, немає за що.
Міліціонер Показати IP 28 Листопада 2015 22:05
А хто такий Петро чечелюк і чому він так пхається до лісу? Вибори його не цікавили, відсутність гарячої води не цікавила. Може Чечелюк то якийсь лісовий Волинський антикватирко-троль? Кому служать шановні журналісти?
до міліціонер до Міліціонер Показати IP 28 Листопада 2015 23:00
а ти мєнт іди стерегти бурштин!!! ану бігом!!!!!!!
Мама Показати IP 28 Листопада 2015 22:56
Може Радіона треба поставити начальником?
Я про це вже писав до Мама Показати IP 28 Листопада 2015 23:42
http://www.day.kiev.ua/uk/article/ekonomika/derevyana-energetyka
90 до Мама Показати IP 28 Листопада 2015 23:55
Щ е для такого царя корону не зробили
укроп Показати IP 28 Листопада 2015 23:22
Все хватить на сьогодні йдем бокс дивитись до завтра!!!
Олег Показати IP 29 Листопада 2015 00:45
Кличко переможе це факт. Як факт, що радіон переможе кватирка. Колісник ваш час пройшов. вам, навіть лапін не поможе. навіть 1 000 000 000 долларів не поможе. дармоїди
Алєкс Показати IP 29 Листопада 2015 01:25
На мою думку Кличко переміг. А РАДІОН, переможе всю продажну гілку ЛІСОВОЇ ВОЛИНІ. Дай Боже ВАМ (радіоне) здоров'я, щастя, добробуту та наснаги в вашій боротьбі проти корупції ВОЛИНІ.
Автор Показати IP 29 Листопада 2015 07:52
До Я про це вже писав до Мама. Переконливо попрошу не нацьковувати на мене директорів держлісгоспів. Можу заявити, що їх абсолютна більшість в душі підтримує мене. Разом з колективами. Хто не підтримує і пливе за течією, можу тут перерахувати, але не зроблю цього. Чекаю, доки вони переконають самі себе і при зустрічі потиснуть мені руку. Про підхід до роботи і проблем галузі я підготував кілька проблемних статей. І саме на базі "ДП "Маневицьке лісове господарство". На фоні інших лісгоспів воно суттєво вирізняється. Особливо - після його так званого очільництва одним з синів-орлів Богдана Колісника. Радіон прийняв господарство, яке заросло мохом і чортополохом. В найбагатшому лісами господарстві ледве нашкрібали грошей на зарплату. Платили також лісом. Така "платня" - одна з причин масової появи приватних пилорам: при тій деревині, яка давалась в рахунок зарплати, можна було ще вкрасти пять разів по стільки. За кілька місяців на базі цього лісгоспу вже була проведена виїздна сесія Волинської обласної ради (день депутата). Але опоненти нинішнього директора на таке не сподівались, тому сьогодні Радіон стоїть їм кісткою поперек горла. Трагедія чи драма лісового господарства області полягає в тому, що Коліснику були зайві розумні люди і люди, які думають не так, як він. В цих питаннях він володіє мистецьким підходом. В галузі ще багато "продуктів" цього мистецтва. А люди, які з певних "форс-мажорних" обставин, "пішли", ще повернуться в галузь. Даю вам слово.
укроп до Автор Показати IP 29 Листопада 2015 10:36
Радіон це директор що тримає дисциплінудисципліну, якого всі працівники бояться, поважають і слухаютьслухають. Він бачичить усі проблеми підприємства від най більшоі до най меншоі і старається іх усунути як найшвидше і як найякісніше
місцевий до Автор Показати IP 30 Листопада 2015 10:55
Шановний автор. Ви напевне дуже добре забули а можливо і не знаєте РОДІОН не приймав лісгосп від Колісника. Ви чомусь забуваєте пана Іщіка Анатолія Андрійовича от він приймав лісгосп від Зеника. А Родіон почав наводити порядок тільки після того як призначили Мазурика. Подивіться числа призначення Родіона на директора лісгоспу, та Мазурика на начальника. І буде приказ Родіону і він всіх хто за нього їздив знову по виганняє.
Кіт Показати IP 29 Листопада 2015 08:33
Добрий ранок! Хочу поділитись. Дуже добре знаю Радіона Володимира Олександровича. Хороша, порядна, доброзичлива, строга та інш., людина. Цей спеціаліст проробив в лісовій галузі дуже багато. То чому б не поставити професіонала на місце керівника усією лісовою областю. Я розумію, що гроші вирішують усе, але погодьтесь кватирко та інші не вічні і не безсмертні. Зараз люди інші, менталітет хоч і повільно, але змінюється у суспільства. Я пригадую і співвідношу скільки зробили кватирко і його поплічники різних діянь для області, а скільки зробив добра, Олександрович, для маленьких Маневич. Кожен житель цього смт скаже про нього з великою пошаною. А якщо і знайдеться хтось з негативними думками то це завісники, або пережитки колісника. Маневицьке суспільство уже не вірить колісниками (вибори 2015). Навіть стаття в місцевій газеті та слова вдячності рольчихи не допомогли коліснику. Про що ще казати. Пане Володимире, бажаю ВАМ здоров'я, наснаги, терпіння із цею наволочю. Борітеся, поборите...
Вирішити проблему Показати IP 29 Листопада 2015 08:51
Як програв Кличко так і програє Радіон,це факт!проблема в тому що немає фахівця не на букву К.озвучте прізвище,донесіть до громади,і покажіть що є альтернатива, що є висококласний спеціаліст в лісовій галузі,талант,самородок і всі на букву К.і Ко і Х.не будуть усім нам створювати проблеми!де самородкі з європейськіх інститутів,чесні з новим європейським мисленням,підходом до спрви..де?а тому і приходиться мати діло з К.подивіться на прізвища тих хто в конкурсі приймав участь?готуйтесь команда К.не вічна,і на наступний раз проявідь громадську позицію не коментами а реальними справами!
Артем до Вирішити проблему Показати IP 29 Листопада 2015 10:12
ВИ що з місяця впали? Ви хоть перечитуєте те що наклацали? Альтернатива, очевидна - РАДІОН ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРВИЧ. Спеціаліст своєї справи. Доведено не однією справою.
Антибондар Показати IP 29 Листопада 2015 09:36
Час і останні події з перезавантаженням представницької влади області не сприяють лісовій мафії Колісника. Колісник ще рік перед виборами поза межами міста в автомобілях і загородніх ресторанах шушукався з Бондарем і робив ставку тільки на нього. Розгріб політичний смітник і відшукав його там, як шукає півень гнилу зернину на купі гною. Такі ми українці. Періодично звертаємось до смітника, щось там знаходимо, витрушуємо від нафталіну, чорної молі і знову садимо в крісло. На щастя, головою ради став Ігор Палиця. Це – авторитет для області. Є надія, що Колісник не буде відривати до нього двері ногою, як він відкривав до покійного Клімчука, в прокуратуру і міліцію. З цими подіями ламаються його бурштинові плани, а разом з ними – і лісові. В раді все буде вирішувати більшість Палиці. Наступний позитив: Колісник не став депутатом обласної ради, що значно зменшить його негативний вплив на якісь позитивні рішення. І останнє: 11 грудня звітується Яценюк за річну роботу. Кабмін може піти у відставку. Разом з ним піде міністр АПК Павленко, що призведе до руйнації цього злочинного ланцюга, ланкою якого є Агентство лісових ресурсів на чолі з Ковальчуком.
укроп до Антибондар Показати IP 29 Листопада 2015 10:42
Так є велика надія що Колісник не знайде підходу до Ігоря Палиці. Адже він не Лапін і йому взятки Колісника не треба і совісті у палиці набагато більш.
пилорамник Показати IP 29 Листопада 2015 09:42
Коментатор "Вирішити проблему" має рацію, але й частково не правий. Самородків справді під лісом не видно. Але за конкурси я не згоден. Споглядаючи останні події, ці конкурси (навіть гріх так назвати), не сприяють потраплянню в галузь спеціалістів, а сприяють позбутися тих, хто заважає мафії. Так і в нас, так і в Рівненській області. Там теж вже багатьох позбулись таким же шляхом, як у нас позбуваються Юрія Ребара.
реформатор Показати IP 29 Листопада 2015 10:03
Цікава дискусія. На противагу "інженеру дп", до неї підключились розумні люди. Щодо самородків, то немає грунту для їх появи. Винна сама система. Сьогодні на висоті той директор держлісгоспу, який більше пиляє лісу, більше створює робочих місць, більше відправляє за кордон пелет і інших напівфабрикатів. З однієї сторони - лісівники не займаються тією справою, якою їм велів займатися сам Бог. З іншої - робочі місця будь-якою ціною. Але ця ціна аукнеться і дорого обійдеться вже в найближчій перспективі.
кадри Показати IP 29 Листопада 2015 10:40
Самородки? Вони перед вами. колісник з синами, кватирко, рибчинський, ляхович, котелянець, рудюк, турянська, петро сахарук, люшук... Цвіт волинського лісу.
укроп до кадри Показати IP 29 Листопада 2015 11:07
Трошки не так не цвіт а цвіль:-) ;-) :-)
Отаман до укроп Показати IP 29 Листопада 2015 15:24
1 000 000 000 %%%%% погоджуюсь
Справедливий Показати IP 29 Листопада 2015 11:27
На 100% згідний з реформатором. Вся дискусія з водиться до одного- хто краще і більше спиляє, переробить та продасть по демпінгових цінах. Задача лісоводів вирощувати, оберігати ліс та доводити його до стиглості, а далі це вже зовсім інша робота, яка повинна проводитись на конкурентних прозорих умовах під контролем лісоводів. Якщо у нас так буде , тоді й в галузь не будуть рватися під прикриттям "збереження лісу" різні пройдисвіти , які йдуть туди лише з однією ціллю- отримати доступ до дешевої сировини ( по собівартості , а не за цінами аукціонів ) . Потім це все продати потрібним людям або переробити в так званих "Своїх" цехах або по інших схемах і надприбуток покласти до своїх карманів, при цьому прикриваючись витратами на ведення лісового господарства. Ось і вся правда і причини всіх цих клоунад в боротьбі за "нелегку працю на керівних посадах в лісовому господарстві".Під час зустрічі пана Ковальчука з громадкістю та лісовим керівництвом області один поважний сивочолий директор лісгоспу плакався , що він пропрацювавщи багато років в галузі не живе так багато і красиво , як живуть окремі підприємці. Хотілося йому сказати, що підпрємцем сьогодні можна стати всім і за 1 день ( термін реєстрації ),а ось на посаду директора стоїть черга . Висновки робіть самі
ду укроп до кадри Показати IP 29 Листопада 2015 12:07
а якщо ще точніше - то не цвіль, а гниль:-)-)-)
до всiх посудомойок Показати IP 29 Листопада 2015 12:35
Ви би ще радiона в зад поцiлували а як iде в запой на цiлi тижнi ви мовчите а то що гараж лiсгопний працюэ на нього теж нi слова а те що колiснику перед виборами технiку давав мабуть забули а царськi маэтки в лiсi i маленькi хлiвчики якi будуэ синам в луцьку - мабуть за зарплату директорську а будучи в вiдпустцi перед виборами i iздив по своему окрузi на служблвих машинах проводячи агiтацiю - це теж по закону . Не вiдбiлюйте цього алiка не такий вiн пушистiк як ви пишите- хоча як би вiн платив менi як i вам за цей пiар що ви пишите я б також горлав на весь свiт який радiон господам добрий i скiльки вiн зробив доброго а про те що вкрав звичайно що мовчав
укроп до до всiх посудомойок Показати IP 29 Листопада 2015 14:29
Це ти натякаіш що в нього щось тіпа межигіря в лісі:-) :-). :-) :-) :-)
Казявка до до всiх посудомойок Показати IP 29 Листопада 2015 15:33
Я живу біля, Олександровича. ВИ, приїдьте до нього, додому. І ви побачите - порядок, красоту і головне скромність. Він має свиней, курей, качок та інш. Це не кватирко, що веде розпусний стиль життя, він не колісник, що при живій жінці заводить коханок, а потім жениться на них. Він порядний селянин, господар, людина свого слова. А ти Вітя -ківерці ЛГ, Рольчиха, Корець, Пацаманюк, гол. бух Василівна та інші, які хочуть скинути його, повірте захленетися в своїй блювотині.
анон до Казявка Показати IP 29 Листопада 2015 17:14
Да-да адже коли керував Ко то преміі до зарплати отримували тільки провідні фахівці (вище перераховані) а не трактористи,лісники,прибиральниці... А цих на ПЕНЦІЮ відправити і говориться не перший раз.
укроп Показати IP 29 Листопада 2015 13:07
Мені здається що самородкі в галузі є тільки іх портять певні старі кадри які змушують красти. І вони мусять стати такіми як вони абож совість не витримує то йдуть з роботироботи.
злодiй Показати IP 29 Листопада 2015 13:43
Ми живемо в демократичнiй ,незалежнiй краiiнi.Пoяснть будьте добрi як сьогоднi можна заставити красти.Нiхто нiкого не заставляэ. Красти в украiiнцiв закладено ще з народження.
адміністрація Показати IP 29 Листопада 2015 15:15
Це сичать ті змії, яких Володимир Радіон з причини своєї сільської простоти і доброти не викинув на помийку, а платить їм добру зарплату - матчуки, чернишени, гуцулки і інша ср*нь. А варто було починати з чистки. Вони в подробицях знають, що він робить, що і кому будує, на чому і кого агітує. Ще заглянуть в замкову щілину і напишуть, з ким і в якій позі спить. Гадюки.
анон до адміністрація Показати IP 29 Листопада 2015 17:17
На рахунок Чернишина можна поспорити ну ааааааа решту в росход:-)
555 до адміністрація Показати IP 29 Листопада 2015 19:22
А що дiд ще щось может.
Лампа Показати IP 29 Листопада 2015 15:46
А, що всі забули, як кватирко і колісник в криничці "гуляли"? Старий лось, тоді начальника МВС, як завгодно задобрював. То це нормально?Я тоді там теж був. То тоді ті лохи так називалм міліціонерів, аж вухи вяли. Що вони хазяїни, що вони рєшали району та все таке. Кватирки і колісник це гнилб району маневичі, це пухлина області, яку давно потрібно видалити
Палєт Показати IP 29 Листопада 2015 15:49
От мені цікаво, а чому колісники відкрили своє виробництво в троянівці. Це що голова троянівки ім допомагає? Ясюк, зупинись, не йди проти людей. Ти ж програєш і не добудеш свого сроку...
123 до Палєт Показати IP 29 Листопада 2015 17:22
Там ще допомога йде з ДП,,ГородоцькийЛГ''
Косуля Показати IP 29 Листопада 2015 15:54
Лось і його лосенята так пнуться до влади, що аж барана поставили до влади. Але баран без старшого лося це 0. А лапін (шакал) вирішив, що він хазяєн землі (волині). Слай сюда, зоопарк, здохните навіть ненародившись.....
ЄГЄРЬ Показати IP 29 Листопада 2015 17:32
коментар було видалено
гусь Показати IP 29 Листопада 2015 18:11
читаю коментарі і радий що лісівники не мовчать , добре Щ о люди стали боротись проти крадіїв- Колісників та їхніх смердючих прихвоснів. Те , що зробив Колісник з Волинськими лісами прстити не можна. Людина без моралі і совісті. Цю людину треба вигнати з Волині і всіх тих хто його підтримує Волиняни люблять ліс його бережтьь і садять нові ліси. Про Колісників у майбутньому будуть згадувати . як про чуму , що прокотилась нашими лісами Розпуста , пянство , крадійство , наглість,не повага до людей, - ось якою є це кодло разом взяте
всiх посудомойок Показати IP 29 Листопада 2015 18:31
Ось уже кiлька тижнiв Радiон на лiкарняному а на лiсгоспних машинах розiзджають синки возять своiх жiнок по маневичах, на лiсгоспному гсм , чого всi царськi машини ночують в карасенi . шановний Олександрович поченайте порядок наводити з себе i з своэю совiстю а то ваша царська совiсть вас покинула ви людей маэте за холопiв i халуiв , якщо ви думаэте що коллектив вас пiдтримуэ то ви глибоко помиляэтесь - ми вами ситi. I ще - поставьте службовi машини а в гараж а то ви всiх бачете а своэ царське корито не бачите.
прилiснянка до всiх посудомойок Показати IP 29 Листопада 2015 18:43
Ще наш Вiтька Данилюк носить горщик за вашим Радiоном i пiдюджуэ його навiть казав що якщо Вам Олександрович треба грошi щоб ви були начальником я Вам допоможу.
наташа до прилiснянка Показати IP 29 Листопада 2015 19:28
Ага мабуть мiтить на Маневицький лiсгосп директором, ще а нас все недокрав.
анон до всiх посудомойок Показати IP 29 Листопада 2015 19:25
Ну ті кого вище перераховували то ті і не підтримають ати якщо працівник лісгоспу в чому я сумніваюся то знаїш що люди коли їхали в Луцьк то зі власної ініціативи а не по наказу. А ти просто шавка яку Олександрович відігнав від кормушки.
гусю Показати IP 29 Листопада 2015 19:14
Колісник це тавро, це Каїн Волині. Бог все бачить.
Анонс Показати IP 30 Листопада 2015 08:37
На редакційному столі лежить матеріал про "королівське" полювання в минулу суботу у Звірівському лісомисливському господарстві.. Учасники - VIP-персони Кватирко, Туревич і Сахнюк. Усі вїзди і виїзди з господарства були перекриті шлагбаумами. Полювання середньовічних королів надійно охороняли працівники управління гном (мисливська кликуха) Люшук і Кропива. Подробиці - в матеріалі. Зачекайте.
До анонса Показати IP 30 Листопада 2015 08:49
Г*нд*н Лапін довго виховував по телефону одного представника громадськості в балаклаві на предмет того, що такі люди мають право полювати там, де захочуть, скільки захочуть і з ким захочуть.
Злий Показати IP 1 Грудня 2015 20:31
Скажіть, я все правильно розумію-королівське полювання у день коли вся країна поминає невинних жертв голодоморів ці с*коти забавляються полюванням-це бездушно,бездуховно,аморально,люди добрі кого ми допускаємо ,щоб нами керували?Ще й нардеп за ними?Щоб ви подавилсь гниди голодні!!!Народ , якщо не викинемо всіх на сміття зараз ,то скоро самі такими станемо,геть банду!!!
вася Показати IP 6 Грудня 2015 15:16
Щоб Кватирку стати повноцінним начальником волинських лісів потрібно погодження голови ОДА Гунчика, і коли він підпише нього чи можливо вже підписав, а може щей давав рекомендацію, тоді відразу стане все зрозуміло як Гунчик володіє ситуацією в області, і як підтримує думку народу, а може він просто продає посади за нормальні бабки, а на все інше йому на*рати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus