USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

ЛПЕ заплатить менше податків у бюджет

25 Травня 2016 16:17
Частину податків, які Луцьке підприємство електротранспорту мало б віддати в міську казну - обранці громади вирішили залишити транспортникам. Пов’язують це зі складним становищем та боргами на підприємстві.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

Директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова доповіла, що близько 300 тисяч гривень залишать в ЛПЕ у 2016-му році.

«У звʼязку з тим, що підприємство мало багато збитків за минулі роки, частину податків з підприємства стягувати не будемо. Це потрібно для того, щоб ЛПЕ могло врегульовувати свої фінансові питання», - наголосила посадовець.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРАЦІВНИКИ ЛПЕ ХОЧУТЬ ЧЕРЕЗ СУД ЗВІЛЬНИТИ ДИРЕКТОРА ГРИЦЮКА

За пропонований Проект рішення «Про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету Луцького підприємства електротранспорту» проголосували більшість присутніх в залі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus