USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан поставили перед вибором, організувавши два заходи на одну годину

26 Травня 2016 09:26
Шевченко чи воїни АТО – перед таким вибором поставив лучан та гостей міста, організувавши в один день два заходи. Депутати міськради вважають такі дії в подальшому неприпустимі, адже це роз’єднує патріотів.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що на Волині вшанували річницю перепоховання Тараса Шевченка. Зокрема з цієї нагоди у Луцьку, біля пам’ятника Великому Кобзареві, відбулися панахида та покладання квітів.

Того ж дня, як інформує офіційний сайт Луцькради, з ініціативи міського голови Миколи Романюка 22 травня у Луцьку встановили Днем вшанування пам’яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Відповідно, перед краяними поставили вибір: іти до пам’ятника Шевченку чи їхати до могил на Алеї героїв у Гаразджі вшанували волинян, які одними з перших поклали своє життя у бою під Волновахою у боротьбі з агресором.

Така ситуація – неприпустима й не повинна повторюватися в майбутньому.

«Неприємна ситуація виникла 22-го травня. Тоді о 12:00 відбулося два заходи: панахида біля пам’ятника Шевченку й біля могил воїнів АТО. Така ситуація розділила патріотів, які були в різних місцях. Якщо б організували ці заходи не одночасно, то не було б потреби свідомим людям вирішувати куди йти, прошу, щоб таких збоїв більше не було», - звернувся Григорій Пустовіт до градоначальника.

Більшість присутніх депутатів підтримали таке звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus