USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька міська рада продовжує дотувати ЛПЕ

23 Вересня 2016 10:03
23 мільйони гривень з міського бюджету виділила міська рада Луцькому підприємству електротранспорту з початку року.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів учора, 22 вересня.

Так, 2,4 мільйона гривень при розподілі бюджету міста пропонується виділити ЛПЕ на зарплату працівникам за вересень. Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, місячна потреба підприємства - 3,3 мільйона гривень. Інші видатки – запчастини, поточні ремонти – покриваються за рахунок зароблених коштів.

Власне, такі суми міський бюджет виділяє ЛПЕ щомісяця. Попередні місяці, коли там була надскладна ситуація, каже Лілія Єлова, давали більше. Загалом, у 2016 році, зауважила вона, вже 23 мільйони виділили ЛПЕ з міського бюджету. Щоправда, потребує підприємство на рік 30 мільйонів гривень.

Урешті депутати вирішили заслухати звіт про діяльність підприємства, бо дотувати ЛПЕ треба припиняти. Депутати зауважили: на початку року міська рада мала виділити близько 18 мільйонів гривень на пільгове перевезення пасажирів, але і цього виявилося мало.

Зауважимо, керівництво ЛПЕ цього року представило програму розвитку підприємства, згідно з якою, з міського бюджету та інших джерел (кредити, грантові кошти тощо) до 2020 року планують отримати більше 157 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пасажир Показати IP 23 Вересня 2016 10:30
Скільки можна.Збиткове-на звалку.Транспорт повинен бути прибутковий,все інше геть.Які пільги.Доплата пенсіонерам грошима і в селі також.Хто хоче катається,а хтось щось придбає до скромного столу.Все інше розкрадання.
Лана Показати IP 23 Вересня 2016 12:06
Доплатити пенсіонерам по 200 грн до пенсії на проїзд і пенсіонери їздили, і оплачували. Бо хто їде, а хто і не їде, хворіє, або обмежений в рухах. Це було б чесно і справедливо.
Думаю Показати IP 23 Вересня 2016 14:32
Для того щоб щось дотувати треба знати потребу в грошах, відповідно треба порахувати скільки саме пільговиків було перевезено. Хто може назвати цю цифру? А як звати цього пана Ніхто?
Лучанин Показати IP 23 Вересня 2016 23:27
Через прозорий конкурс здати в довгострокову оренду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus