USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада не хоче переносити небезпечну зупинку в центрі

23 Липня 2014 15:09
Депутат міської ради вже втретє просить, аби зупинку навпроти готелю «Україна» перенесли на попереднє місце. Мовляв, вона - небезпечна і вже є постраждалі.

Про це йшлося під час 62-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 23-го липня.

Депутат Артур Василевський звернувся із запитом, аби зупинку навпроти готелю «Україна» перенесли до будівлі Волинського окружного адміністративного суду. Оскільки нині зупинка знаходиться на небезпечній ділянці. По-перше, найчастіше маршрутки біля готелю «Україна» зупиняються на пішохідному переході. По-друге, це - перехрестя. Уже були трагічні випадки.

«Ця зупинка - небезпечна. Нещодавно на пішохідному переході авто збило маму з коляскою, півторарічна дитина отримала черепно-мозкову травму! З цього приводу я вже втретє звертаюся. Дуже прошу перенести зупинку», - наголосив Артур Василевський. Запит депутата до Луцького міського голови Миколи Романюка підтримали.

Тепер справа за мером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Корінний лучанин Показати IP 23 Липня 2014 15:56
Вже вкотре справа за мером! А віз і нині там. Як це розуміти всім лучанам і не тільки? Що мер бульки пускає. Напевно тут пахне "схемою", пообіцяв суддям що зупинки біля них небуде, а лучан водить за ніс конкретно, мовляв колись при певних обставинах зупинку поставимо на місце. "ПУРГУ" гонить мер - мільйонер Романюк.
JEEP Показати IP 23 Липня 2014 17:35
А голова суду сказав Міколіку що йому нафіг нада толпи людей під вікнами, не буде де машини ставити. Ось і мер репу чухає, очкує.
проїзджий Показати IP 23 Липня 2014 19:56
Перед готелем Україна є відмінний майданчик,на якому можна зробити шикарний карман для зупинки і маршруток і тролейбусів з дотриманням всіх правил безпеки руху, перемістивши тротуар ближче до готелю.Перехрестя давно необхідно облаштувати світофором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus