USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада заговорює питання олігархів?

24 Липня 2014 17:37
З порядку денного сесії Луцької міської ради, яка розпочалася вчора, 23 липня, зникло питання щодо звернення приватного підприємства «Реммеблі». Про це стало зрозуміло ще до початку засідання, - інформує «Під прицілом».

Депутат Андрій Осіпов запитав у міського голови про плутанини у питаннях, що пропонуються на розгляд сесії. Як зауважив депутат, є два варіанти переліку питань: у одних є питання №18, а у інших - немає.

Згодом колега депутата, член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук оголосив депутатський запит і повідомив, що 16 липня на засіданні профільної комісії ЛМР було винесено звернення ПП «Реммеблі». Однак начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан на тій же комісії запропонував зняти це питання з порядку денного сесії.

«Шановний Микола Ярославович, поясніть чого це питання таки зняли і де це звернення ПП «Реммеблі»? - поцікавився Рустам Дячук.

На цей запит градоначальник Микола Романюк відреагував розпорядженням, аби Рустаму Дячуку до 12.00 надали звернення ПП «Реммеблі» для ознайомлення.

Нагадаємо, ПП «Реммеблі» є власником земельної ділянки та власне нового торгово-розважального кломлексу «ПортСіті», та належить до паливно-промислової групи «Континіум» нардепів Ігоря Єремеєва та Степана Івахіва. Також зауважимо, що ТРЦ «ПортСіті» й досі не сплатив близько 6 800 000 гривень на розвиток інфраструктури міста та не збудував підземний перехід, хоча і перше, і друге було обов’язковою умовою договору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українець Показати IP 24 Липня 2014 17:53
Питання про олігархію, безперечно, важливе, але зараз справжній жах коїться у Києві. Наразі у Верховній Раді вже немає коаліції. Ми вже не маємо прем'єр-міністра та Кабміну. С... ви, "Свобода" і "Удар"! Боюся подумати, що буде далі...
Коля Показати IP 24 Липня 2014 17:54
Романюк вже не знає як ті кишені набити! Дурить людей шо немає грошей в бюджеті, а сам нічого не робить для його наповнення, а тільки розбазарює. А потім ниє шо вчителям нема за шо зарплату платити.
Буратіно Показати IP 24 Липня 2014 18:45
Водка - це гроші. Тільки у рідкому вигляді.
босяк Показати IP 25 Липня 2014 06:40
а як ви обрали головою банкіра? ще раз якогось бізнесмена оберіть- будете портянку гризти
Згоден до босяк Показати IP 25 Липня 2014 10:52
На посаду мера не треба обирати рішал і тих хто вже при кормушці - вони завжди будуть використовувати крісло у своїх цілях. На посаду мера потребується вміру упоротий патріот свого міста, трохи крикун, трохи господарник - але обвязково із простих людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus