USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьке підприємство електротранспорту заробляє більше

23 Липня 2014 09:03
Надходження в ЛПЕ збільшилися на 50%. Пов’язують це із нарощенням кількості тролейбусів на лінії і контролем за грошима.

Про це поінформував під час виступу в прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» Луцький міський голова Микола Романюк 21-го липня.

Зі слів мера, починаючи з січня за станом на сьогодні надходження в ЛПЕ збільшилися на 50%.

«Уже за лізинг підприємство розрахувалося, що раніше нас тягнуло каменем на дно. Зараз є і субвенція з держави за пільгові перевезення, хоча із затримками, але є. Окрім того, на лінії було 23 тролейбуси, а зараз - 36. Є і належний контроль. Адже не може тролейбус за день привозити 120 гривень, як це було раніше», - розповів Романюк.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор підприємства Анатолій Тимощук відмовився розказати скільки ж нині заробляє ЛПЕ.
«Дійсно, виручка збільшилася на 50%, ніж була раніше. Але конкретну суму я не можу назвати, це - комерційна таємниця. Я не хочу, щоб про це знали конкуренти», - каже Тимощук.

Втім, таємницю розкриває заступник Романюка – Тарас Яковлев.

«Люди почали пересідати на тролейбуси. Раніше денна виручка ЛПЕ була 14 тисяч гривень. Після того, як відбулося подорожчання проїзду в громадському транспорті міста, депо стало заробляти до 17 тисяч гривень за день», - розповідає чиновник.

Вчора, 22 липня, представили нові тролейбуси, що «витіснять» луцькі п’ятнадцятки.

Окрім того, в міськраді подують, аби виділили ще додатково 600 тисяч гривень ЛПЕ, щоб придбати тролейбуси у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
my_gift Показати IP 23 Липня 2014 10:06
Ще б частіше ті тролейбуси ходили. Особливо після 19 год.
Працівник депо Показати IP 23 Липня 2014 10:08
Брехня. Раніше на лінії було біля 40 (!) тролейбусів, зараз 36 і меньше (!). Ніколи тролейбус на самому гіршому маршруті за повний робочий день не привозив 120 гривнів. Доходи на підприємство зменьшуються - це факт. Не виходять на маршрути №№15,15а автобуси. Власних коштів на виплату зарплати направляється меньше. Борг по зарплаті збільшується. Субвенція приходить невчасно та не в потрібних сумах. Всіх попередніх керівників фінансово тягнув вниз лізинг. Вони по лізингу виплатимли 12 млн. гривень(!!!). А, зараз, без виплати лізинга тільки працювати і виплачувати зарплату. Ось така правда - коротко. А керівникам для лучан необхідно доносити правду, а не брехати.
До працівника депо Показати IP 23 Липня 2014 10:34
Ви забули вказати , що збільшились адміністративні витрати. Введено посади Началника по збуту та начальника по маркетингу. Який в депо збут та .....!!!??? Можу помилитися в назвах посад, бо вони "засекречені" від працівників ЛПЕ. А прийнято на ті посади люди, яких погнали з Приватбанка. Ось така економія та кадрова політика!
До попередників Показати IP 23 Липня 2014 12:06
Ви не сказали за повишені посадові оклади у нових керівників! Ви не сказали за заступника директора не зрозуміло по чому з величезним окладом да ще з 50% надбавкою до окладу. Це в той час, коли ні один працівник ЛПЕ не отримує ні копійки премії. Ганьба! То порахуйте прибутки, вірніше збитки від діяльності підприємства і проїнформуйте лучан. А куди дивляться депутати міської ради??? Це ж комунальне підприємство!!! Де Осіпов? Де Дячук?
Василина Показати IP 21 Липня 2015 13:23
Думаю на цю сторінку давно ніхто не заходить , але всеж поцікавилась би у керівників підприємства про витрати , а не про доходи. Також хотілось би взнати розмір адмін. витрат, особливо відрядні витрати команди підприємства яка веде переговори з польською стороною про закупівлю тролейбусів. Скільки разів на місяць чи рік відбуваються поїздки до Польщі та хто саме їздить?Чи є спеціалісти в групі яка регулярно витрачає наші з вами кошти на ці поїздки? Як проводиться вибір постачальників на виконання робіт чи поставку товару. Скільки ще це підприємство буде плестись в хвості всієї комуналки міста, як буде розвиватись? Наскільки реальною є мрія його керівників про приватизацію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus