USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі депутати вимагають звільнити Матіоса

28 Вересня 2016 20:52
Депутати міськради підтримали звернення до Генпрокурора з проханням звільнити його заступника - головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Відповідне рішення депутати ухвалили під час пленарного засідання 13 сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 вересня.

Нагадаємо, волинські бійці, яких вже другий рік судять за звинуваченням військової прокуратури, просять представників місцевих рад підтримати звернення до Генпрокурора з проханням звільнити Головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Підтримки вони просили в усіх місцевих радах, у тому числі й у Луцькій міськраді. Тож відповідний проект рішення винесли на розгляд депутатів. Текст звернення можна прочитати за посиланням.

Автори звернення вважають, що справами проти рядових бійців прикриває командирів, які дійсно винні в іловайському котлі, втратах під Дебальцевим, Амвросіївкою та інших.

Натомість багатьох бійців, по яких тривають суди, або вже є вироки, зараз знову кличуть на військові збори і їх продовжують залучати до військової служби.

Депутати міськради затвердили текст звернення більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 28 Вересня 2016 22:40
КЛОУНИ...
!!! Показати IP 28 Вересня 2016 23:51
До одного місця ваше звернення. Маріонетки !
Клоунам Показати IP 29 Вересня 2016 11:45
як засудити поляків за визнання геноциду то язики поховали, а тут забули що мають приймати рішення лише з господарських питань
до клоунам Показати IP 30 Вересня 2016 13:55
туп*голові вирішиди .що спіймали Бога за бороду і можуть порішати все! а порошенка не хочуть звільнити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus