USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі комунальні підприємства просять відмінити свято квітів

27 Листопада 2014 09:25
Традиційне святкове дійство «Луцьк квітковий» просять відмінити працівники комунальних підприємств обласного центру.

Саме про таке прохання під час засідання 66-ї сесії повідомив депутат Луцької міської ради Олександр Плісецький. З його слів, місцевих комунальників обурює те, що їх постійно змушують виготовляти квіткові композиції, тому таке свято, як «Луцьк квітковий» варто скасувати.

На це Луцький міський голова Микола Романюк, віджартовуючись, відповів, що хотів би бачити список список тих, які проти «занять флористикою». Також він додав, мовляв, «їм би тільки шашлики смажити, а більше робити нічого не хочуть». Однак, зі слів начальника відділу зв’язків з громадськістю міської ради Олени Макарової, свято є брендовим, бо у ньому беруть участь гості з інших міст та іноземці.

Тож поки що свято скасовувати не будуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
? Показати IP 27 Листопада 2014 09:43
А участь у святі добровільно-примусова? І ще: не лише ж Романюку шашлики смажити.
До Романюка Показати IP 27 Листопада 2014 09:47
Як би не заставляли брати участь у святі комунальні та інші підприємства, які змушені тисячі гривень витрачати на забаганку Романюка, тоді побачили б наскільки свято дійсно БРЕНДОВЕ. Скільки років підряд примусово заставляють керівників брати участь у святі. Все, що робиться з примусу довго не проживе. Залишилися б студії флористики - професіонали.
Свято не потібне Показати IP 27 Листопада 2014 09:50
Скільки себе пам"ятаю, існувало це свято. Радість одноденна.Знищили купу квіток, гарбузів,горобини івсе.Через 3 дні все викинули на смітник. Краще на ті кошти нехай кожен підприємець,власники засіють квіами свої прилеглі території,посадять декор. кущі. А мер нехай поїде сьогодні до ВІЕМу на Електроапаратну і побачить ,що там "свято сміття" триває постійно.
Джулія Показати IP 27 Листопада 2014 10:16
Завбачливі підприємці. Знають, як працює бюрократична машина.
я Показати IP 27 Листопада 2014 16:52
А гроші збираються на т.з .свято з усіх працівників комунальних закладів!!! То кому воно свято, флористам?!!!!А Романюк ще нехай щось придумае, щоб було безплатно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus