USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада «крутить» із земельними питаннями

23 Липня 2014 13:41
Під час розгляду земельних питань, профільні комісії не хочуть розповідати про причини відмови на звернення людей.

З питанням про надання довідки щодо обставин справи та причини негативного рішення до членів профільних комісій неодноразово зверталися члени депутатської групи «Новий Луцьк».

Про це йшлося під час 62-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 23-го липня.

«Наша група неодноразово наголошувала, аби комісія, що голосує за негативне рішення з приводу того чи іншого земельного питання, давала довідку про причини відмови. Однак до нас не прислуховуються. Якщо так буде продовжуватися і надалі, то ми робитимемо перерву на 15 хвилин перед розглядом кожного питання для детального з'ясування обставин»,- сказал голова депутатської групи «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
іля Показати IP 23 Липня 2014 13:51
що тут не понятно -просто не дали хабара і все корупція процвітае в нашій країні а ми залишаемось патріотами нашої країни але не наших чиновників любіть Україну
читач Показати IP 23 Липня 2014 14:26
Яку довідку вони можуть дати - це треба вам давати довідку в гривнях або в доларах - тоді буде все добре. Всі взяточники залишилися на своїх місцях, вміють добре ділитися.
чапа до читач Показати IP 24 Липня 2014 02:29
довідку надавайте секретарю)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus