USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьку землю не можуть продати через лампові відходи

18 Грудня 2014 10:52
Більше ніж у три рази зменшили площу земельної ділянки, яку планували виставити на торги. Як виявилось, частина її не придатна для продажу, оскільки там знаходиться захоронення неонових ламп.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Луцької міськради.

Зміни запропонували внести у зв’язку з обставинами, які з’ясувались нещодавно. Адже стало відомо, що на ділянці, яка мала бути виставлена на аукціон, знаходилось не майно, а склад захоронення неонових ламп. Ділянка, де раніше був склад, не підлягає виставленню на торги. Відповідно розміри ділянки, придатної для продажу, становлять не 50 соток, а лише 14.

Як зауважив начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала, йдеться про ділянку під мостом поблизу розважального комплексу «Адреналін». Мовляв, туди раніше звозили неонові лампи зі всього міста.
Зрештою, члени комісії проект рішення про внесення змін до рішення міської ради № 59/35 від 30.04.2014 «Про надання територіальній громаді Луцька в особі Луцької міської ради дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності несільськогосподарського призначення, які пропонуватимуться для включення в перелік земельних ділянок, що виставлятимуться на земельні торги та проведення їх експертних грошових оцінок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus