USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький ЦНАП у суботу працюватиме довше. Графік

26 Лютого 2016 10:15
Центр надання адміністративних послуг з березня працюватиме у вихідний день на дві години довше.

Так, звітуючись за попередній рік роботи, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як повідомила, що в силу об’єктивних причин, працівники ЦНАПу не можуть прийняти на вихідні всіх відвідувачів.

Так, великий наплив людей в суботу, коли ЦНАП працює з 9.00 до 13.00 зумовив продовжити робочий день з 8.00 до 15.00 години.

З її слів, чимало лучан обирають цей день для відвідування ЦНАПу зокрема з таких питань, як реєстрація місця проживання або реєстрація нерухомості, коли мають бути присутні всі члени сім’ї. Адже не всіх членів сім’ї можна зібрати в робочий день.

Новий графік:

Понеділок 08.00 — 16.00

Вівторок 09.00 — 20.00

Середа 08.00 — 16.00

Четвер 09.00 — 18.00

П’ятниця 08.00 — 15.00

Субота 08.00 — 15.00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Patrik Показати IP 17 Лютого 2016 10:53
Ідея створення центру надання адміністративних послуг в Луцьку дійсно заслуговує на повагу... Але ралії його роботи заставляють мене дати цьому закладу незадовільну оцінку... В робочі дні в обідню пору я двічі звертався в ЦНАП і помітив одну особливість його діяльності: в той час, коли після отримання відповідного талона я, як і багато інших клієнтів, чекав свого виклику протягом 15-20 хв., саме в цей час більшість представників вільного від клієнтів персоналу займалася не клієнтами, а обговоренням між собою проблем особистого характеру... Розумію, що 15-20 хвилин не великий період часу, але, якби в ЦНАПі був елементарний порядок і належна повага до клієнтів, то "звітуючись за попередній рік роботи, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як" не повідомляла би, "що в силу об’єктивних причин, працівники ЦНАПу не можуть прийняти на вихідні всіх відвідувачів". Повірте пані Ларисо, на відміну від Вас, відвідувачі чітко бачать всі причини такого негативного стану надання послуг.
Перехожий Показати IP 26 Лютого 2016 12:11
В Україні не так біда з ідеями, як з їх реалізацією. ЦНАП не одна з тих структур, під час створення яких основною ідеєю було спрощення спілкування між держслужбовцями (чиновниками) та громадянами. Проте організація роботи на місцях (ЦНАПах, ЦОПах і т.д.), далека від ідеальної а то взагалі нагадує совкове г...но, тільки в новій обгортці приправленої пафосом відкриття цих центрів високопосадовцями. Додайте мізерні зарплати людей що там працюють (упустимо тему хабарів, бо дійсно є люди які якісно виконують свою роботу, і не натякають, що для пришвидчення вирішення того чи іншого питання їм щось там потрібно), ви б з великим захоплення працювали за 2000 грн.?, не думаю. Додайте бюрократичну складову (недосконалість закони, необхідність погодження одного папірця рядом керівників і таке інше), ось і виходить так як виходить. І продовжуйте робочий день не продовжуйте, додавайте додаткові не додавайте, виходить те що виходить - тобто нічого доброго.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus