USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Порошенко призначив свого менеджера, який визнав владу РФ у Криму, керувати оборонним об'єктом

28 Квітня 2015 13:24
Менеджер Петра Порошенка Костянтин Картошкін визнав російську владу в Севастополі, після чого очолив одне з найбільших українських оборонних підприємств в Україні.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці політик Андрій Портнов.

Згідно з повідомленням, 16 квітня 2014 року, через місяць після сумнозвісних подій у Криму й Севастополі, на Севастопольський морський завод, акціонером якого є Петро Порошенко, надійшов лист з Міністерства промисловості Росії з пропозицією про державну підтримку.

У цьому листі згадувалися юридичні терміни, які важко назвати українськими.

Севастополь іменувався містом федерального значення, а Автономна республіка Крим - Республікою Крим. Але це не завадило контрольованому Петром Порошенком керівнику заводу Костянтину Картошкину позитивно відгукнутися на пропозицію російської сторони.

Вже через тиждень, бізнес-менеджер українського Президента вступив з російською владою в юридичні відносини, спрямувавши у російське Міністерство промисловості не лише звіт про фінансово-господарської діяльності підприємства, включаючи інформацію про обсяги продукції та активах, але й дані про прибуток, чисельності працівників, розміри заробітної плати, обсягах кредиторської та дебіторської заборгованості.

Цікаво, що керівника Севморзаводу Костянтина Картошкина, який визнав у Севастополі російську владу, Верховний головнокомандувач України Президент Порошенко після цього призначив керівником одного з найбільших українських оборонних підприємств «Зоря-Машпроект», що входить в систему Укроборонпрому.

Зі слів Андрія Портнова, який дає характеристику діям Порошенка, «описана вище формула сепаратизму здійснена не політичними опонентами Порошенка, а членами власної економічної команди».

Менеджер Петра Порошенко признал российскую власть в Севастополе, после чего возглавил оборонный объект в Украине. 16 ...

Posted by Андрей Портнов on 27 Апрель 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Коля Показати IP 28 Квітня 2015 13:30
Оце так діла. Оце так вибрали
Анатоль_ до Коля Показати IP 28 Квітня 2015 13:50
Вибрали-то повинні довіряти Президенту України!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 28 Квітня 2015 13:54
Ми вже довіряли Януковичу - все закінчилось майданом. Порошенко дограється...
Мудрість народу Показати IP 28 Квітня 2015 13:49
Бачили очі, що брали, ну тепер їште...
Анонім до Мудрість народу Показати IP 28 Квітня 2015 13:53
брали "кота в мішку". він же обіцяв що закінчить війну, але замість того - зараз готується до продовження війни і не збирається виконувати мирний план.
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 13:52
Картошкін діяв по наказу Порошенка. Президент України - має свій власний бізнес в Росії і платить податки до російського бюджету, звідки фінансується російська армія. Ось це вже дійсно ні в які ворота... А потім він ще розказує, що Росія на нас напала... і що Росія - це країна агресор. Якщо Росія - це країна агресор, тоді Порошенко - це зрадник і колаборант, який фінансує країну-агресора та міжнародний тероризм. Банду геть!
Вітя Показати IP 28 Квітня 2015 14:05
Порошенка обрали бо він обіцяв закінчити АТО а він навпаки його продовжує і всюди посміхається як виступає як і колись Янукович. Ота історія у нас. Ну нічого не помінялось. А де ж то пропав Тягнибок, який їздив по містах районах і закликав разом з Яценюком і Кличком їхти в Київ бо вони зроблять краще життя. А що зробили ? тільки самі збагачуються за рахунок простих бідних громадян.
не пацик Показати IP 28 Квітня 2015 14:15
а що тут дивного після іловайска : Гелетея- муженка и АТО -АЛЕ ?
вибір Показати IP 28 Квітня 2015 14:40
Не знаю, кого може здивувати ця новина про засновника Партії отригонів. Правда, зараз він дещо переграє у показовому "обуренні" діями своїх кацапських приятелів. Він 20 років крутиться , точніше сказати - викручується, як вуж на сковорідці у всіх тусовках, у всіх партіях, які були. Хитрість, і обман - це його сутність.
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2015 16:41
Ганьба не лише Президента, але і всієї України. Це роплата за успішні підприємства "Рошен" в Липецьку і Севастополі, та закриття такого підприємства в Маріуполі. На фоні щоденних смертей на фронті і зубожіння жителів України зростання багатства Порошенка виглядає цинічним.
лучанка Показати IP 28 Квітня 2015 17:13
то Ложкін, то Картошкін Прикро і смішно
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 18:44
Одна надія на суд Лінча.Але тоді ВНшні тролі будуть на горіхах висіти)))
Анонім до Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 19:19
не можна так, це беззаконня. ми ж не якісь там дикі америкоси, а цивілізовані європейці. повинен бути суд повноцінний, а не: Суд Ли́нча (линчева́ние, англ. lynching, the Lynch law) — убийство человека, ***подозреваемого*** в преступлении или нарушении общественных обычаев, без суда и следствия, обычно уличной толпой, путём повешения.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus