USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Меру Луцька соромно, що гарячої води досі немає

18 Вересня 2015 15:32
«Єдине, що я можу, - це вибачитися», - заявив мер Микола Романюк в ефірі телепередачі «Пряма мова» телерадіокомпанії «Аверс», коментуючи відсутність гарячої води, - інформують Хроніки Любарта.

Очільник міста запевнив, що йому соромно дивитися в очі людям, які добросовісно платять за комунальні послуги.

«Я з цим лягаю спати і прокидаюся», - розповів Романюк.

Він зазначив, що над вирішенням проблеми працює як міське, так і обласне керівництво. Про ситуацію, яка виникла, знає і Адіміністрація Президента. Зі слів Романюка, питання відновлення постачання гарячої води обговорювали безпосередньо з Віце-прем’єр-міністром України Геннадієм Зубком.

Міський голова розповів, що в Україні - приблизно 650 підприємств, таких як «Луцьктепло», відімкнені від газу.

Щоправда, газ обіцяли подати упродовж наступного тижня, - запевнив Романюк.

«Ми звернулися з пропозицію щодо реструктуризації боргу. Єдине, що я можу, - це вибачитися. Так склалася ситуація, безперечно, вина влади є. Вона у тому, що підприємствам потрібно вживати жорсткіших заходів щодо тих людей, які не платять», - заявив мер Луцька.

Для того, щоб кількість неплатників не збільшилася у зв’язку із здорожчанням комунальних послуг, міський голова переконує оформлювати субсидії.

Нагадаємо, під час оперативної наради у вівторок, 15 вересня, Микола Романюк дав обіцянку про те, що найближчим часом поверне лучанам гарячу воду.

Натомість керівництво «Луцьктепла» не знає, коли буде гаряча вода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Xa-xa Показати IP 18 Вересня 2015 15:45
Az na serci legshe stalo vid pereprosun ! A może x... gospodar mista z pana ?
Реаліст Показати IP 18 Вересня 2015 15:49
Що ближче вибори,все *коректніша* мерська мова,можливо ще почуємо вибачення за*Буратіно*,*Пивний сад* та ін.*Карабаси..**Романюк+фемелі*?
Анонім до Реаліст Показати IP 18 Вересня 2015 16:36
перед виборами взагалі не зможе спати через ці питання
Галімурка до Анонім Показати IP 18 Вересня 2015 19:01
Не висипається - значить, погано працює. Потрібно відправити на заслужений відпочинок. Хай інші попрацюють.
лучани Показати IP 18 Вересня 2015 15:55
450$ таку ціну газу організувала кремлівська сексотка Тімашєнка для українців. Луцьктепло втопили у бютоголових боргах.
один з лучан до лучани Показати IP 18 Вересня 2015 17:41
Я не симпатик політичноі діяльності пані Тимошенко,але це що пані Тимошенко роздирибанила ДКП Луцьктепло,це Тимошенко уклала надсекретний договір між луцьктепло і Віргінською фірмою-прокладкою,це Тимошенко встановила самі"чесні"тарифи на тепло у Луцьку які сутево різняться з іншими областями,не говоріть дурниць?!
Нова Україна. до один з лучан Показати IP 19 Вересня 2015 16:20
Що ти мелиш???????? Ти з якого села втік???? Скількі разів вона при владі була??! Жити краще ставало????? Йоло*е
Реаліст Показати IP 18 Вересня 2015 16:31
До *Лучани*-Будь-ласка,будьте об*єктивні,-поцікавтесь ситуацією з гарячою водою в інших містах,і ціною на газ у них теж, чи для Луцька-інша?Дякую.
Володя Показати IP 18 Вересня 2015 16:32
При нинішній владі люди вже зовсім розчарувались! Вже й не віриться що щось може змінитись на краще. ,Що ж чекати далі?страшно подумати
Просто лучанин Показати IP 18 Вересня 2015 16:41
Раси-піда !!! Європа??? Живем по новому??? Такого безладу за існування України не було. Янукович крав,але всім жилося краще. А зараз всі "святі" і дожити неможна до заробітньої плати. Немають чим платити за ком. послуги люди - перевірте!!!!! Це не є проблемно. Якщо ухиляються, карати відразу.Якщо не мають чим дійсно,необхідно прийняти якісь допоміжні засоби. Що це за розсусолювання справ.... В якій нормальній країні майже пів року без води?????? В барах народу не меншає, дискотеки гнуться від бля**тва, айфони6 навіть у дітей... В чому проблема активно відреагувати ? Вибачення.... Да толку з них....
Читач до Просто лучанин Показати IP 18 Вересня 2015 21:03
Питання не в Україні чи януковичу, а у конкретній місцевій владі. В містах сусідніх областей проблем із гарячою водою чомусь немає
Просто лучанин до Читач Показати IP 19 Вересня 2015 14:06
Ну то вот, в переді вибори... Зара знов всіх тих самих оберуть,що далі??? Да нічого. Бо на 100 чоловік припадає 95баранів, і ще з 5,які остались, більшій половині,пофіг за кого голосувати(зараз незабудьте за Тимошенко голосувати,вже ожила ж,змінить все що тільки можна)... Влада,місцева,не місцева,яка тут різниця. Вже волю народу дали....і що? Анархію тут розпутили тільки... Малолєткі,з зброєю ходять, на кожному кроці бухають, всім пофіг на все . Всі тільки землі ділять і допомоги. Проблеми в організації - всіх до одного нах*р позвільняти.Борг перевалив за 16млн, це так, за один день...випадково... Влада витрачає гроші на непотрібство якесь,а те що дійсно потрібне-то тільки,вибачаються. Децентралізацію захтіли...
Саакашвілі Показати IP 18 Вересня 2015 16:56
Всех олигархов в Украине нужно пересадить, потому что они – союзники России Украинские олигархи имеют собственные вооруженные группировки и представляют опасность для страны, считает одесский губернатор, экс-президент Грузии Михаил Саакашвили. Об этом он сказал в эфире Шустер LIVE, передает корреспондент издания "ГОРДОН". "Эти люди вооружают свои группы, у них свои преступные группировки, у них свои криминалы, у них свои рейдерские атаки каждый день... Не допустить тех ошибок, которые были в Грузии. В Грузии я считал, что всех олигархов не пересадить, что они могут работать. В Украине мы должны их пересадить. И когда они будут в тюрьме, не будет того, что в Грузии, – не будет реваншистов-олигархов, потому что олигархи под конец – все равно союзники России... Я умудрился опытом Грузии, советую всем украинцам – не мне решать, кого сажать. Заставьте их обратно принести деньги – что я делал в Грузии, и заодно посадите, чего я не делал, к сожалению!" – заявил Саакашвили. Ранее Саакашвили заявил, что из-за влияния олигархов на правительство за последний год оно нанесло ущерб госпредприятиям страны в сумме более 100 млрд грн. Он отметил, что из-за "интриг и манипуляций в Киеве" казна недополучила от одесской таможни 400 млн грн в месяц.
Діпутат Показати IP 18 Вересня 2015 19:08
Не журіться! Сьогодні Ігор Гузь персонально звернувся до міністра з вимогою розібратися з проблемами води у Луцьку. Пан Гройсман дав міністру тиждень, щоб розібратися з проблемою і доповісти йому особисто.
коля Показати IP 18 Вересня 2015 21:51
палиця з т-ком всіх вас обігріє, як квочка
небайдужа Показати IP 18 Вересня 2015 22:59
З цим лягає і прокидається----ЯКИЙ ЦИНІЗМ І СОРОМ!
Лучани до небайдужа Показати IP 20 Вересня 2015 18:24
Підтримую небайдужу! "лягає і прокидається" , Ой, Божечко, Хоть би не захворів!
лучанин Показати IP 19 Вересня 2015 07:26
Поняття сором і романюк не сумісні
КУМ Показати IP 19 Вересня 2015 10:26
Зате плиточку як добре кладуть на проспекті,от хтось добре заробляє,і тендер виграв"справедливо",якщо він був.А митися потрібно в озері.
Просто лучанин до КУМ Показати IP 19 Вересня 2015 14:10
В нас все "справедливо"… ти що не знаєш?
Анонім Показати IP 19 Вересня 2015 11:03
«Єдине, що я можу, - це вибачитися» - отже на посаду мера потрібно людину, яка може не тільки вибачатись, а й вирішувати такі складні питання.
12345 Показати IP 19 Вересня 2015 11:22
*бу і плачу!!!!!
Просто лучанин до 12345 Показати IP 19 Вересня 2015 14:11
Самий толковий коментар!!!!!!
лучанка Показати IP 19 Вересня 2015 15:41
Люди добрі! платіть за комуналку не боргуйте! попереду зима!!! Можемо бути ще й без тепла...
Андрій до лучанка Показати IP 20 Вересня 2015 01:04
"Назло кондуктору" - візьму білет та піду пішки?" Перш ніж платити - поцікавтесь ЗА ЩО платите? З ЧОГО сформовані тарифи? Чому за єдиного двірника на подвір*ї багатоквартирного будинку платите більше 100грн з кожної квартири? (чи до вас електрики з сантехніками ходять міняти лапочки в під*їзді та прокладки на кранах?) Адже з ЦЬОГО сформований "тариф ЖЕКу" (ЖКХ)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus