USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мешканці ЛПЗ просять привести до ладу будинки

28 Травня 2016 22:25
Мешканці мікрорайону ЛПЗ просять привести до ладу прибудинкової території, відремонтувати під’їзд та стіну, облаштувати дитячий майданчик та освітити пішохідний перехід.

Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 25 травня.

У своєму депутатському запиті свободівець Микола Романюк повідомив, що до нього звернулись мешканці мікрорайону ЛПЗ з проханням освітити пішохідний перехід, що поблизу вулиці Станіславського, 50. Мовляв, він знаходиться за зупинкою, через яку проходить багато людей.

«У вечірню пору ця ділянка мало освітлюється, з цієї причини тут трапляється чимало ДТП», - наполягають місцеві мешканці та просять освітити перехід.

Депутат Микола Яручик зауважив, що до нього звернулись мешканці цього ж будинку, які повідомили, що в будівлі тріснула стіна, а дах частково зіпсували через мережеві кабелі, які тягнуть інтернет-провайдери до квартир.

«Під час дощової погоди вода протікає на горище та в під’їзд верхнього поверху будинку», - каже Яручик.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ОСИПАЄТЬСЯ 9-ПОВЕРХІВКА

Також депутат зауважив, що мешканці будинку, що на вулиці Станіславського, 11, просять скосити траву на прибудинковій території, вирішити проблему з дахом та парапетами, приварити решітки у підвалі будинку, відремонтувати встановлену сітку. Також привести до ладу дитячий майданчик, а при можливості – встановити нову пісочницю або відремонтувати стару. Турбує місцевих і діра в стелі на 5 поверсі над електрощитом в під’їзді №4 – її просять залатати.

А мешканець будинку, що на вулиці Потебні, 52а, просить депутатів повпливати на відповідні служби, аби ті встановити віконні шибки на першому та четвертому поверхах будинку. Адже в зимовий період там дуже холодно.

Депутати підтримали запити колег.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 29 Травня 2016 08:06
Совкова наглість. Мешканці замовили та користуються інтернетом, а ремонт даху,знищений інтернет провайдерами , мають їм зробити всі лучани. Якщо будинок аварійний, виселити мешканців силою, дітей у сиротинець. доти,поки самі власники квартир не поремонтують свою приватну власність.
до дідо до дідо Показати IP 29 Травня 2016 10:21
коментар було видалено
Люмпен до дідо Показати IP 29 Травня 2016 10:43
Ти ж сам у тому домі і живеш)
хотят Показати IP 29 Травня 2016 10:57
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 29 Травня 2016 14:18
до яких пір приватизовані в будинках квартири будуть ремонтувати за рахунок державних кошті,давайте тоді в приватному секторі будемо класти плитку на подвірях ремонтувати будинки ми ж такі самі громадяни,по отримували квартири за рахунок держави то хоча би щось самі зробіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus