USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Місто Ковель – проти торгівлі на крові

24 Лютого 2017 15:52
Ковельська міська рада стала ще однією місцевою радою, депутати якої підтримали звернення щодо торговельної блокади окупованих територій Донбасу.

Про це стало відомо сьогодні, 24 лютого, підчас чергової сесії міськради.

Як заявив ініціатор звернення, голова фракції «УКРОП» у Ковельській міськраді Ігор Пініс попередньо це звернення підтримала Громадська рада. Про це повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Громада Ковеля активно підтримує блокаду торгівлі з окупантами. З нашого міста більше тисячі людей були або перебувають зараз на передовій. Чимало хлопців загинуло. Не можна допустити, щоб на крові українських синів, братів, батьків влада робила бізнес. Ми готові до відключення світла чи інших можливих наслідків заради життя наших бійців», – наголосив Ігор Пініс.

За основу, зауважив депутат, було взято звернення Волинської обласної ради. Під час сесії воно було доповнене пропозиціями інших фракцій та одноголосно підтримане.

Нагадаємо, що з ініціативи укропівців звернення до Верховної Ради, Кабміну та Президента щодо торговельної блокади окупованих територій також підтримали Волинська обласна рада, Іваничівська районна рада та Павліська сільська рада.

Раніше це звернення прийняли Волинська обласна рада та десятки інших місцевих рад зі всієї України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ХР маржов Показати IP 24 Лютого 2017 16:01
Столиця контрабасистів проти. ГГГГГГГГГГГГГГГ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus