USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Місцеві бюджети Волині можуть отримати додатково 600 мільйонів гривень

1 Квітня 2015 08:00
Податківці Волині збирають більше коштів, ніж планували. За умов такої ж позитивної тенденції область вже за півроку матиме додатково 600 мільйонів гривень, які її керівництво спрямує на дороги й незавершене будівництво.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика позавчора, 30-го березня.

Начальник управління Держказначейства в області Михайло-Мирослав Леміщак запевняє, що вони у першому кварталі показують дуже хороші результати роботи.

«Ми зібрали більше коштів, ніж запланували. Так, за підсумками першого кварталу, з області переказали у державний бюджет 1,1 мільярда гривень, а це на 500 мільйонів більше, ніж торік. Окрім того, місцеві бюджети Волині додатково отримали 355 мільйонів гривень, а це 128% до планових показників», – проінформував казначей.

Якщо така ж тенденція продовжиться, вважає губернатор, то область матиме значні кошти на розвиток інфраструктури.

«Ми ідемо на 30% з перевиконанням місцевих бюджетів, якщо такий темп буде й надалі, то місцеві бюджети після завершення першого півріччя отримають близько 600 мільйонів гривень. Так ми посилимо роботу з ремонту доріг і роботу над проектами, зокрема зможемо фінансувати і недобудовані об’єкти», – розповів Гунчик.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що депутати облради прийняли обласний бюджет-2015, який гірший, ніж торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus