USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Миколаївську поліцію очолив керівник з Києва

25 Серпня 2016 21:03
Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе призначила виконувачем обов'язків Головного управління Національної поліції у Миколаївській області полковника поліції Юрія Мороза.

Про це пишуть "Новости N".

У лютому 2014 Мороз очолював київське відділення міліції. Деканоїдзе під час селекторної наради дала доручення сформувати йому команду протягом доби.

"Дуже шкода, що доводиться представляти вас у такій критичній ситуації. Сподіваюся, що за 24 години ви зберете команду надійних і порядних людей", - сказала глава Нацполіції.

Деканоїдзе додала, що вона в четвертий раз в Миколаєві і за цей час вона переконалася, що тут є громадськість, з якою можна працювати.

Нагадаємо, Хотия Деканоїдзе розформувала Кривоозерское відділення поліції в Миколаївській області, де вчора вночі поліцейські застрелили Олександра Цукермана.

Двоє затриманих поліцейських назвали ім'я колеги, який стріляв у Цукермана. В ніч з вівторка на середу, 24 серпня в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана.

Очевидці заявили, що при затриманні правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. Внаслідок цього 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримали шестеро місцевих поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus