USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На керівництво волинської шахти скаржитимуться міністру

30 Жовтня 2014 15:15
Оскільки робота шахти №10 «Нововолинська» зупинена, голова облдержадміністрації звернеться з листом у Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

Про це під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації 30 жовтня повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

«За станом на вчора передпускова шахти №10 була відключена від енергоспоживання, на превеликий жаль, ми дізналися про це тільки сьогодні. Я дав доручення своєму раднику негайно розібратися із цим питанням. Якщо так себе поводитиме керівництво шахти, якщо так ми будемо вести роботу з відновлення шахти №10, то мені доведеться написати подання Міністру енергетики і вугільної промисловості про заміну виконувача обов’язків генерального директора передпускового об’єкту», - зазначив Володимир Гунчик.

З його слів, наразі вся область працює на те, щоб запустити шахту, а її керівництво, знаючи про проблеми, дозволяє собі допустити порушення і, не скоординувавши свої дії, зупинити роботу шахти. Він попросив підготувати лист у Міненергетики, в якому вказати на незадовільну роботу керівництва шахти. Якщо такі випадки повторюватимуться, він обіцяє відізвати своє подання на ім’я міністра про призначення Петра Солопа на посаду генерального директора шахти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 30 Жовтня 2014 15:24
Проснувся. Мельник як ще був депутатом давно казав, що Солопа треба гнати! Це злодій і працювати по-новому він не буде!
Штефан, Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2014 15:43
Ов! Пане В.Гунчик, то ви зробили подання П.Солопа на Генерального директора шахти -10 до Міністра вугільної промисловості України? На українофоба і комуняку? Ось і не вір пліткам, що голова ВОДА не відмазує міського голову Нововолинська В.Сапожнікова від кримінальної відповідальності за корупцію і крадіжки комунального майна! Як покійний Б.Клімчук. Це ви його залишеною спадщиною користуєтеся?
Семен до Штефан, Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2014 19:57
що ти мелеш, тьотя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus