USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На що вистачило 17 мільйонів, виділених на дороги Волині

1 Грудня 2015 08:47
У листопаді на ремонт доріг передбачили 17 мільйонів гривень, з яких використали більше 15 мільйонів, втім, хороші дороги на Волині мешканці побачать ще не скоро. Як пояснюють владці, передбачених коштів вистачає ледь на те, аби залатати діри, адже на всі роботи, за старими цінами, необхідно 3 мільярди гривень.

На ремонт та утримання доріг місцевого значення та комунальних доріг, які фінансуються за рахунок коштів обласного бюджету у листопаді передбачили близько 17 мільйонів, проте вартість таких послуг, згідно з договором, становить 15 мільйонів 95 тисяч 200 гривень. Чи можна за такі гроші покласти європейські дороги, у коментарі Інформаційному агентств Волинські Новини розповів директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.

«Цих коштів і близько не вистачить, аби дороги в області стали європейськими. Оскільки для того, щоб відремонтувати всі автошляхи місцевого значення в цінах 2013 року ми потребуємо 3 мільярди гривень. Наразі за наявні кошти ми підтримуємо лише частинку доріг у задовільному стані, або малими кроками проводимо капремонти», – наголосив Іван Мирка.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ПРОКОНТРОЛЮЮТЬ, ЯК ВИТРАЧАЮТЬСЯ КОШТИ НА РЕМОНТ ДОРІГ

Зауважимо, що про кошти, які передбачили на ремонт та утримання доріг у листопаді, ІА Волинські Новини повідомляло ще минулого місяця. Тоді митники доповіли, що за підсумками роботи жовтня на облаштування доріг Волині надійде щонайменше 15 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 08:56
цим койотам скільки не дай то мало буде.коли вже подавляться?
Анонім до Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 09:32
Скупой платит дважды. Не нравится? Тогда иное: Мы не настолько богатые, чтобы покупать дешевые вещи.
Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 08:56
цим койотам скільки не дай то мало буде.коли вже подавляться?
ВВВ Показати IP 1 Грудня 2015 09:30
коли вила в їхній ду*ах торчатимуть
Всезнайко Показати IP 1 Грудня 2015 11:36
А Мирці на що вистачило?
Анатолій Показати IP 8 Грудня 2015 19:33
Авто-дорога. Смт. Локачі -Горохів. Станом на 08.12.2015р.20.00годин .проведений. по їх. Словах. Капітальний. Ремонт. На даний. Момент. 20.00годин дана. Авто-дорога. Латана:можна сказати. Що. Через. Кілька. Метрів ями. Не "латались" а в. Де. Яких. Місцях. Ями, можна. Сказати. Не. То що. Латались., а. Зовсім. Пропускались. Хто на сьогодні контролює всю. Роботу. Українських. Авто-доріг Якщо. Щодень. По. Телевізору кажуть. Що. В. Нас немає. Корупції. То. Як. Називаються дані слова. Якщо. Є сумніви. В. Кого. Небуть. Проїдьте будь-ласка авто-дорогою Горохів-Локачі.. Або. В зворотньому. Напрямку.. Літом. Польова дорога. Набагато. Краща, як дана Авто-дорога.???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus