USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині держслужбовцям пропонують поділитися дитячим табором

12 Лютого 2016 17:27
В дитячому оздоровчо-відпочинковому таборі імені Олега Кошового в селі Дачне пропонують розмістити місцеву школу і організувати дитсадок у період, коли там не оздоровлюються діти.

Відповідний запит під час другого пленарного засідання сесії облради, 10 жовтня, оголосив депутат Анатолій Грицюк.

Так, з його слів, школа в селі Дачне Ківерцівського району розташована в колишньому житловому будинку. Там немає спорзалу, водогону, актового залу, внутрішніх вбиралень. В самому селі – 80 дітей шкільного віку і близько 70 – дошкільного. Однак в самій школі навчається всього лиш 23 місцевих дитини. Решта дітей відвідують школи в Луцьку, Ківерцях, селі Прилуцьке.

Депутат пропонує обговорити спільне використання комплексу дитячого табору імені Олега Кошового, який розташований в цьому ж селі. Згаданий оздоровчий заклад належить профспілці працівників держустанов.

Сам табір має житловий комплекс, харчоблок, клуб, медичний корпус, ігровий зал, спортивний комплекс, відкритий басейн. А діти приїжджають туди лише влітку. Тож Анатолій Грицюк пропонує в період, коли там не оздоровлюються діти, облаштувати там школу і садочок. Адже починати будувати нові об’єкти – надзвичайно дорого для бюджету.

А так, на думку депутата, будуть і «вовки ситі, і вівці цілі»: мовляв, майновий комплекс буде постійно експлуатуватися і, відповідно, доглядатися, а в школу зможуть їздити учні з прилеглих сіл.

Він попросив голову обласної ради організувати зустріч з представниками галузевої профспілки, аби обговорити ідею використання табору як школу і дитсадок в між оздоровчий період.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ага Показати IP 12 Лютого 2016 17:28
а своіми хатинками не хочуть поділитись?
Голова профкому Показати IP 12 Лютого 2016 17:42
Грицюк, цей комплекс збудованоза кошти членів профспілки. Руки сверблять щось роздерибанити? Пропоную тобі продати свої маєтки і збудувати за ці кошти школу і садочок в Дачному. Я думаю, грошей вистачить ще й на капличку.
Член профспілки прац Показати IP 12 Лютого 2016 18:47
Товариш Грицюк, крім як відбирати певно нічого не вміє. Чому ж він не турбувався про будівництво школи в Дачному коли очолював Ківерцівську адміністрацію та Волинську обласну раду? Його час пішов. Я думаю, що об"єднана громада Липин, куди в перспективі увійде Дачне без Грицюка вирішить чи потрібна там школа.
Я думаю Показати IP 13 Лютого 2016 02:29
Що Ігор прийде порядок наведе
Луцьк до Я думаю Показати IP 13 Лютого 2016 12:24
А хто то такий Гусь чи що? Гусь це той що хабарі бере із підприємців на що і живе (це з його слів). Люди добрі забудьте про це нещасття. Не даром кажуть г*вно не тоне
Україна Показати IP 13 Лютого 2016 07:11
На Україні і на світі білому без партій і Грицюка Анатолія немає життя ...
Батьки-члени профспі Показати IP 15 Лютого 2016 15:52
Не зовсім зрозуміло, про який " старий піонерський табір" говорив на сесії депутат Грицюк? Наші діти з величезним задоволенням щоліта відпочивають у чудовому дитячому таборі імені О.Кошового у с.Дачне. І дуже прикро, що пан Грицюк, будучи у свій час головою Ківерцівської адміністрації, обласної ради нічого не знає про цей табір. Кому він так приглянувся? Може нам, рядовим держслужбовцям, скинутись і добудувати туалет у школі ,де навчається аж 23 дитини, або може це зробить п. Грицюк за свої власні кошти ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus