USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині назріває бунт проти перевізника

5 Липня 2015 14:14
Перекривати дорогу та вдаватися до інших акцій непокори готові жителі чотирьох сіл Володимир-Волинського району, аби тільки позбутися злісного, з їхніх слів, перевізника. Про це інформує на своїх сторінках тижневик «Слово правди».

Багато років підряд мешканці сіл Свійчів, Галинівка, Жовтневе та Овадне страждали від зривів рейсів, переповнених маршруток, запізнень та постійних скандалів. Все це їм «забезпечувала» відома перевізниця Марія Проскура.

Куди тільки не надсилали скарги на недобросовісного перевізника селяни. Навіть зверталися за допомогою до народного депутата Ігоря Гузя. І все-таки разом, спільними зусиллями домоглися розірвання угоди. З квітня забезпечувати перевезення до чергового конкурсу по цьому маршруті почав підприємець І. Павловський. Жителі сіл полегшено зітхнули. Та не довго тривало це полегшення. Під час конкурсу в облдержадміністрації перевагу віддали підприємству «Автоман» Марії Проскури.

Жителі сіл написали чергове звернення до керівників області, району, місцевих та регіональних ЗМІ, де висловлюють глибоке обурення такому тендеру і надіються, що їх хтось почує.

Оваднівський сільський голова Сергій Панасевич повідомив, що у селах наростає бунт. Люди готові перекривати дорогу, організовувати акції протесту, аби конкурсна комісія скасувала своє рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Руслан Показати IP 5 Липня 2015 14:29
та Проскуриха курка, тероризує весь район
Михайло Васильович Показати IP 5 Липня 2015 19:43
Ще раз переконуємося, ЩО наша обласна влада корумпована по " самі помідори " і захищає інтереси тих - хто їм башляє, вони наглим чином нехтують думкою людей . Тому людям потрібно спільними зусиллями, навіть такими крайніми мірами як перекриття трас добиватися свого. А щоб все було законно ,за 10-днів листом повідомте обл.раду і приступайте до акції. Ми вас підтримаємо .
Влада Показати IP 5 Липня 2015 19:58
Все по новому, честно та прозоро)))
Я Я Показати IP 6 Липня 2015 09:38
на маршруті виграли двоє Вих 1 - І. Павловський (журналіст чомусь про це не згадує) Вих 2 - М.Проскура таким чином має бути конкуренція між перевізниками, чи журналіст кришує одного з перевізників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus