USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині притягнули до відповідальності посадовців міграційної служби

6 Травня 2016 21:25
Службові особи управління Державної міграційної служби України у Волинській області допускали порушення в роботі.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Влинської області.

Прокуратура здійснила перевірку дотримання вимог чинного законодавства при застосуванні заходів примусового характеру, пов’язаних з поверненням та видворенням іноземців з України, в роботі управління Державної міграційної служби України в області.

Упродовж січня-березня 2016 року органи УДМС України в області прийняли 32 рішення про примусове повернення іноземців, які перебували на території України понад визначений законодавством строк, за межі держави. Із них виконали лише 20 рішень, інші перебувають на виконанні.

З'ясувалося, що, приймаючи рішення про видворення іноземців, посадові особи УДМС допускали порушення Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», іноді не приймаючи рішень про заборону подальшого в’їзду особам, які неодноразово порушували закон.

Такі порушення допускали посадові особи Нововолинського міського сектору, Луцького міського відділу та Камінь-Каширського районного сектору УДМС України в області.

Крім того, працівники органів УДМС області допускали порушення вимог Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», не здійснюючи належного контролю за правильним і своєчасним виконанням рішень про примусове повернення іноземців з України.

Відтак, деякі іноземці, щодо яких прийняли рішення про примусове повернення, так з країни і не виїжджали.

Для усунення виявлених порушень вимог чинного законодавства, причин та умов, що їм сприяли, прокуратура Волині внесла вказівку виконувачу обов’язків начальника управління Державної міграційної служби України у Волинській області.

Згідно з результатами розгляду, винних у цих порушеннях притягнули до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus