USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині спіймали неповнолітніх контрабандистів

24 Вересня 2016 21:44
Українські та польські прикордонники спільно затримали групу осіб, що займалися переправленням сигарет, серед яких були неповнолітні

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Державна прикордонна служба України спільно з правоохоронними органами європейських країн продовжує проводити спільні заходи щодо припинення протиправної діяльності на державному кордоні, зокрема, що пов’язані з незаконним переміщенням тютюнових виробів до країн ЄС.

Вчора, 23 вересня, на ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке» Луцького загону прикордонний патруль виявив ознаки подолання контрольно-слідової смуги. Щоб приховати напрямок руху та кількість осіб порушники використали мішки з соломою.

Негайно організували пошукові заходи та поінформовано польських колег.

Українські прикордонники затримали 6 правопорушників, які переховувались в смузі місцевості між кордоном, що проходить по річці Західний Буг, та інженерними спорудами. Також на березі знайшли гумовий човен.

Згодом польська сторона повідомила, що завдячуючи оперативному обміну інформацією на цьому ж напрямку затримано 4 порушників, які безпосередньо і переправляли цигарки на сусідній берег.

Серед 10 правопорушників 6 виявились неповнолітніми, 2 з яких ще не досягли 16-річного віку. Відносно них Луцьким прикордонним загоном підготовлено інформування до Любомльського відділу поліції щодо притягнення їх батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП за неналежне виховання дітей. Разом з цим проінформовано обласну прокуратуру та обласну державну адміністрацію.

Відносно решти затриманих матеріали щодо порушення прикордонного законодавства направили до районного суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аня Показати IP 24 Вересня 2016 22:07
До чого доводить бідність і реформи влади..... біда
123 до Аня Показати IP 24 Вересня 2016 23:18
А може жадність?
ТТ Показати IP 25 Вересня 2016 03:07
якщо батьки мають роботу, зарплатню відповідно до потреб, школа у свою чергу позашкільне виховання, іт-класи, тощо, профорієнтація на рівні, нормальна мотивація, а то повсюдно одне скорочення, обмеження, , то те і спостерігаємо. Мабуть не кожен школяр молодших класів, де діє МПР назве тепер без запинання хоча-б 5-6 цивільних професій, для обрання їх в майбутньому (напр.: хлібороб, космонавт, будівельник, водій, лікар, пекар, і.т. д....), крім митника та прикордонника..... це результати хвалених реформ нашого уряду....
Ая Показати IP 25 Вересня 2016 07:04
бачу злодійв і крадійв в законі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus