USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині створять комітет із протидії тероризму

28 Липня 2014 10:56
У зв’язку з тим, що акцент терористів може переміститися на Захід, в області планують створити координаційний комітет із протидії тероризму.

Про це під час оперативної наради 28 липня повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

З його слів, майбутній комітет займатиметься усіма першочерговими та актуальними питаннями, пов’язаними із ситуацією, що склалася в країні у зв’язку із проведенням АТО.

«Акцент наших політичних противників, які поставили країну на грань війни, все більше зміщується зі Сходу у Центр та на Захід. За інформацією, якою я володію, вороги продовжують активно вести роботу на всіх рівнях, щоб підірвати економіку країни, порушити її цілісність. Позавчора в Тернопільській області затримана група людей, які займалися мобілізацією мешканців області для залучення їх до участі в бойових діях на боці сепаратистів. Є інформація, що такі спроби є на теренах Волинської області», - повідомив голова облдержадміністрації.

З його слів, повинен бути забезпечений комплекс заходів із боку різних структур, зобов’язаних забезпечити спокій та мир на Волині. Створення центру передбачає також утворення єдиної системи координації дій для допомоги армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
103 Показати IP 28 Липня 2014 11:36
А СБУ?
покращення Показати IP 28 Липня 2014 11:44
А що вже і нам пора готуватисядо цих самих актів?) країна чудес,бл@дь
Юхим до покращення Показати IP 28 Липня 2014 14:00
Твоя країна саме така, якою ти її назвав. А наша країна - це Україна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus