USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині є більше сотні сіл, де немає роботи

20 Січня 2017 21:29
Працівники волинських центрів зайнятості здійснили аналіз ринку праці в області. Як виявилося, в краї є чимало населених пунктів, де людям працювати ніде.

Про це йшлося під час прес-конференції в обласному центрі зайнятості з приводу змін у структурі 20-го січня.

Зі слів заступника директора обласного центру зайнятості Світлани Корецької, волиняни єдині в Україні, хто в регіоні зробили аналіз потенціалу населених пунктів щодо робочих місць.

«Ми єдині, хто таке зробив в Україні. Й на диво побачили, в 112 населених пунктах області взагалі немає робочих місць, окрім бюджетної сфери», - інформувала Корецька.

Також вона зазначила, що в структури на обліку є понад 4 тисячі службовців та фахівців з вищою освітою, для яких немає навіть 400 вакансій. Такий стан справ пов'язують з реформами в поліції, прокуратурі та держустановах.

Зауважимо, що в Україні відбувається реформа служби зайнятості. Зміни будуть й на Волині - за принципом "менше керівників та більше працівників".

До слова, наприкінці прес-конференції, керівник Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук повідомила, що сьогодні, 20-го січня, її останній день на роботі. Відзавтра вона йде з посади за власним бажанням. Каже, що хоче відпочити та робить це для того, аби реформа в службі зайнятості в області швидше відбулася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SS Показати IP 21 Січня 2017 01:37
А нащо стільки сел? От вам наслідки СССР зробили села зігнали людей в колгоспи тепер все розалили а за людей забули думають як би вони всі десь поділись.... Людям в селах не вижити при такому алкоголізмі ще 25 років і полішуків не буде
свідомий до SS Показати IP 21 Січня 2017 14:01
Шановний вчіть історію і не позортесь хто кого й куди зганяв історія кожного з сіл налічує сотні а в деяких і тисячі років. До совєтів і Луцьк по теперішніх мірках був схожий більш на село ніж на місто. Саме за совєтів значно зросла кількість міського населнння завдяки створенню робочих мість побудові в містах великої кількості фабрик заводів житлового фонду. Всі пишуть про те що хтось когось кудись силою зганяв відбирав забуваючи при цьому що більшість селян на час колективізації були безземельниии або мали мізерні наділи і в них фактично і не було чого забирати навпаки праця в колгоспі дала їм надію на виживання і хоч якесь майбутнє. Чи ви думаєте що тоді всі тільки панами і були. За всі часи незалежності при правлінні різних суперфахівців Україна ще жодного разу не вийшла на рівень ВВП 1990 року. Доведіть на практиці що знаєте ефективні форми і методи господарювання замість обріхування людей які хоть щось робили для загального блага.Якщо зараз колгоспи застаріли то повірте на той історичний період вони були ефективними і виправданими. В багатьох галузях СРСР лідирував у світі.Відсталою нашу державу у всіх планах зробили вже наші горе політики і справа тут зовсім не в ідеології а в елементарній непорядності і невігластві наших керівників. Простий приклад у комуністичній Україні на момент розпаду Союзу три заводи виробляли телевізори у Китаї не було жодного. Тепер у демократичній Україні жодного такого свого заводу у комуністичному Китаї сотні. Не шукайте виправдання своєї немочі в комусь а в першу чергу в собі. Живіть майбутнім не копайтесь так в минулому бо вже й до камяного віку не далеко. Ви тоді не жили за тих умов не вам і судити. Розкажіть де ваші досягнення що ви лишаєте майбутньому поколінню голі розриті ліси зарослі буряном поля розкрадені підприємства величезні борги. Подумайте як про вас будуть говорити ваші нащадки покайтесь і проявіть себе хоть у чомусь крім критики і оббріхування.
Робота Показати IP 21 Січня 2017 11:58
То таке головне щоб була водка
село Показати IP 21 Січня 2017 12:28
а вскількох є? не смішно
до ss Показати IP 21 Січня 2017 18:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus