USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Начальнику Волиньрибохорони закидають корупцію, він все заперечує

17 Вересня 2014 15:25
«Самооборона Волині» звернулася в обласну раду, аби депутати розірвали угоду з начальником Волиньрибохорони Тарасом Куньчиком. Його звинувачують у перевищенні службових обов’язків та корупції. Чиновник усе заперечує.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю сьогодні, 17-го вересня, в обласній раді.

Так, у листі від формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» йдеться: «Куньчик Т.М. зловживав своїм службовим становищем, в 2008-2009-х роках закупляв господарські товари за завищеними цінами, займався і займається «дерибаном» державних коштів фонду заробітної плати. Використовував службовий транспорт в особистих цілях. Виплачував матеріальну допомогу неоформленій людині. Звільняв без поважних причин працівників інспекції».

З цього приводу мав доповідати керівник самооборони Майдану у Волинській області Андрій Хведчак, але він не з’явився на засідання.

У своє виправдання виступив начальник головного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Волинській області Тарас Куньчик.

«У листі вказано, що у моєму управлінні працюють судимі люди, однак, ця судимість в особи - погашена і підстав для звільнення немає. Щодо «дерибану» грошей, то жодних фактів не підтверджено. Кажуть, що в Горохівському районі я маю землю, але є довідка з Держкомзему, що це - неправда. Я за посаду не тримаюся, але я не хочу, щоб моє ім’я обливали брудом. Якщо будуть якісь докази він МВС, то я готовий добровільно написати заяву і піти з посади. Поки я вважаю, що я - на своєму місці», - сказав головний рибохоронець Волині.

Та додав, що ніколи «не рішав» питання із жодним браконьєром, саме із цим пов’язує подібні заяви, як тиск на посадовця.

Після дискусій члени профільної комісії вирішили, аби на цьому питанні поставити крапку й, щоб фактами корупції займалися правоохоронці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
волиняка Показати IP 17 Вересня 2014 16:01
нез знаю чи винуватий куньчик...але впевнений не хведчаку його засуджувати...хведчак за все своє життя ще цвяха жодного в стінку не вбив...зразу після школи пішов на партійну роботу...від леніна відрізняється тим що ленін хоть освіту мав...маючи таких друзів як хведчак ворогів не потрібно...
доцент до волиняка Показати IP 17 Вересня 2014 18:28
назвіть шановний,яку освіту мав ленін.
111 Показати IP 17 Вересня 2014 16:01
то ще той хапуга...
Ігор Показати IP 17 Вересня 2014 16:18
Краще б за заступника Куньчика Бакая взялися - члена партії регіонів,депутата Ківерцівської райради. Ось в цього то рильце в пушку. Гляньте як ківерцівський суд виправдовує рибаків Бакая - типу вони не браконьєри і дає їм попередження.
Лучанин Показати IP 17 Вересня 2014 16:46
При Куньчику розперезалися браконьєри з електровудками, винищують усе живе на водоймах
112 Показати IP 17 Вересня 2014 17:52
Ясно, що це замовлення тих, кого звільнили. Тоді необхідно звільнити всіх начальників, які вимагають трудової диципліни від підлеглих.
До самооборони Показати IP 17 Вересня 2014 18:02
Ви подивіться як в ці дні в Старій Вижві в суді справа по браконьєрству проходить і хто захищає браконьєрів від криміналу! Ось це корупція
знаючий до лучанина Показати IP 17 Вересня 2014 21:46
Шановний,до Вашого відома,Куньчик впершу чергу дає вказівки про боротьбу з електроловом.Це 100відсотків.А ляпати ЩОНЕБУДЬ я думаю ,що не потрібно!
Земляк Показати IP 17 Вересня 2014 22:12
Не знаючи особисто Куньчика Т.важко давати будь-яку оцінку його роботі. Думаю, що в цій історії повині, насамперед, розібратися правоохоронні органи. Але мене дивують методи роботи наших " славних" самообронівців. Надсилаючи керівникам області шпаргалку, іншими словами цей лист не назвеш, де тільки загальні звинувачення в стилі " одна баба сказала" наші правдолюби збираються вирішувати долю людини. Тільки постає питання кому це вигідно? Де обєктивність і неупередженість? Ганьба!
лучанка до Земляк Показати IP 17 Вересня 2014 23:14
А вигідно самообороні. Не дарма іх порівнюють з бритоголовими 90-их років.
вн до лучанка Показати IP 18 Вересня 2014 09:48
щось в тому є...адже і ті і ті все роблять за гроші
SSG Показати IP 18 Вересня 2014 01:39
Не знаю навіщо це потрібно самообороні, але точно знаю, що це все розпочалось із звільнення Куньчиком кількох інспекторів-нероб з "жирних" районів області. Виходить, що наша самооборона виконує чиюсь заказуху...шкода. П.С. Доречі, всьому місту відомий факт коли в офіс до Кунчика прийшли люди з ПС його люструвати. Один з інспекторів розпізнав серед люстраторів браконєра якому вони через суд впаяли шраф... Тому лучани будуть робити висновки самі... хто є хто.
? Показати IP 18 Вересня 2014 09:24
А мене дратує сам сам зміст звернення "Самооборони Волині". Де факти? Хоча б один. Ну наприклад щодо звільнень. Чи є позовні заяви самих звільнених про незаконні звільнення, чи рішення судів, що таке "дерибан", і т.д. Давайте як в 30 роки будемо писати всіляку уйню і на підставі неї робити висновки з наслідками. І чого це звернення адресоване обл. раді, а не прокуратурі? Піаритесь, не маєте чим зайнятися, возомнили себе суддями? На себе гляньте спочатку, святі ви наші....
solo Показати IP 18 Вересня 2014 11:37
Відчіпіться ви від Траса! Людина на своєму місці, порядна та професіонал своєї справи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus