USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новий голова ОДА обіцяє не піаритись за бюджетні кошти

28 Липня 2014 14:46
Не фінансувати з обласного бюджету висвітлення роботи облдержадміністрації у ЗМІ обіцяє Володимир Гунчик.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 28 липня.

Як наголосив голова Волинської ОДА, у майбутньому не фінансуватимуть з обласного бюджету заходи, які відбуватимуться у рамках публічності влади. З його слів, відвідувати заходи, цікаві для громади, він запрошуватиме представників ЗМІ, однак не за гроші.

«Проводити круглі столи і витрачати на них кошти із обласного бюджету, які сьогодні перевищують 300 тисяч гривень, ми не будемо. В нас є статті витрат, куди можна спрямувати кошти. Шановні представники ЗМІ, я вас люблю і поважаю, але не за гроші», - звернувся до присутніх журналістів Володимир Гунчик.

Також він повідомив, що щотижня підбиватиме підсумки роботи разом із головою облради та керівниками департаментів та управлінь облдержадміністрації, а щомісячні брифінги голови ОДА для ЗМІ повинні стати правилом.

Якщо виникне потреба висвітлення нагальних питань, з його слів, він надаватиме інформацію через прес-службу облдержадміністрації та буде готовим до спілкування з представниками ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Таня Показати IP 28 Липня 2014 14:57
Хай голова навчить ще мера Луцька, як не піаритися за державні кошти...А то тошнить від карамельно-солодкого Романюка з усіх газет й екранів
Цікавий Показати IP 28 Липня 2014 15:26
А не за бюджетні?
Волинянин Показати IP 28 Липня 2014 16:21
Щиро бажаю професіонального вирішення реальних проблем Волині, а не політичної Шаріковщини. Як у попереднього "губернатора-пустоболта".
111111 Показати IP 28 Липня 2014 16:52
однако грамотєй отой ваш новий начальнік: буде запрошувати журналістів, але не за гроші. то розкажіть йому, що не його фізіономія цікавить громаду, а політика партії на "покращення". це перше, друге те, що круглі столи ніколи в ода не проводились для журналістів і не висвітлювались за гроші, третє: "як виникне потреба", то залучить прес-службу, а вона що, за свої гроші буде запрошувати на висвітлення через змі? ну, і ще одне: чоловік готовий до брифінгів, розкажіть йому, що "брифінг - це особлива форма спілкування з журналістами, він триває 10-20 хвилин. З них перші 10 хвилин відводяться на представлення присутніх офіційних осіб та ознайомлення зі своєю позицією. Решту часу присвячується відповідям на бліц-питання. Брифінг - це не діалог, це короткі запитання і такі ж короткі інформаційні відповіді. Тому зазвичай брифінг проводять стоячи". якщо йому вистачить отак спілкуватись через змі із масами, то хай собі там, у своїй конторі і підбиває підсумки хоч кожного дня там. мало ходить недомовок про нього, завод, владу, то буде .... то вже, виходить, його не можна буде запрошувати на чати, на прямі телефонні лінії чи в тєлєки? то вже точно буде у нас "професіональне" вирішення реальних проблем, а втім, тільки потішусь, якщо так і буде. хоча є вже питання, а хто то такий новий сьогоднішній призначенець? це така відкритість новопредставлених?
1112 Показати IP 28 Липня 2014 18:08
Коли закриють ригівську газету -Волинську газету? Прошу Вас, пане губернаторе, зверніть увагу. Заставляли виписувати під погрозою звільнення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus