USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Очільнику Держгеокадастру на Волині дорікають відсутністю люстрації

13 Серпня 2015 17:32
Начальник Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко досі не пройшов процедуру люстрації, - обурюються представники громадських організацій.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії Головного управління Держгеокадастру в області 13 серпня у Луцьку.

Представник ГО «Волинська обласна спілка ветеранів АТО та волонтерів» В’ячеслав Савчук запитав у Василя Василенка, чи пройшов той люстрацію. Посадовець відповів, що процес люстрації щодо нього розпочався у лютому та триває досі. На питання про те, чому після подій на Майдані, коли всі очільники обласного рівня написали заяви на звільнення, він залишився на посаді, Василь Василенко відповів, що неодноразово писав заяви на звільнення, а на посаді працює досі, тому що користується довірою керівництва. Щодо того, чи має посадовець моральне право досі перебувати на керівній посаді, Василь Василенко відповідати не став.



Активіст звернув увагу на те, що доповідь начальника під час засідання виглядала як «вправляння мізків підлеглим», натомість він не відзвітував про свою роботу. Представник громадської організації наголосив, що на Волині 3,181 тисячі гектарів земель використовуються без відповідних правовстановлюючих документів та запитав, яку суму через це недоотримує область та чому досі ці ділянки не оформлені належним чином.

Василь Василенко відповів, що сума значна, однак ще п’ять років тому таких земель було понад 11 тисяч гектарів, тож настільки значна робота не робиться протягом одного року.



Своєю чергою, заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук зауважив, що поставлене перед Василем Василенком завдання щодо інвентаризації земель дало хороші результати щодо надходжень у бюджети. З його слів, критика активістів зводиться здебільшого до того «що хтось при комусь раніше працював».

На це активіст зазначив, що Сергій Кошарук говорить, наче адвокат посадовця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Держслужбовець Показати IP 13 Серпня 2015 17:49
Не тільки Василенка не люстрували, а більшість керівників, справедливості не має і не буде! В цьому й вся біда.
Анонім до Держслужбовець Показати IP 13 Серпня 2015 19:14
Ну якщо ти держслужбовець, і працював при Януковичі, то і тебе потрібно люстровати.
Держслужбовець до Анонім Показати IP 13 Серпня 2015 22:22
Не керівна посада, а простий спеціаліст, якого теж будуть люструвати!!!
НОНА Показати IP 13 Серпня 2015 18:09
Ці активісти вже задовбали, сунуть свого носа скрізь де можна гроші "збити". Як що є конкретні претензцї до цього Василенка, висувайте нехай пояснить. А тупо "гнати", що він працював при тій владі не зовсім правельно. Вже після "помаранчевої революції" у владу позалазила купа "патріотичних олухів" і що? Де вони? Або прокралися, або вигнали. То що зараз знову набирати "олухів АТО".
Не активіст Показати IP 13 Серпня 2015 18:12
А хто вони такі ті активісти вчорашні невдахи (такими вони і в принципі зараз є), які вчать фахівців жити. Сьогодні м*даки Василенка вчать,вчора Кватирка з Волиньлісу. Де ця нечисть в Європі є що лазить по установах і людей лякає. Фу гидко. П.С. Я не чиновник не їх родич не прихлебатель. П.П.С. Чекаю на виття Активістів
Не активіст Показати IP 13 Серпня 2015 18:19
О Савчук, ти вчора вздрючив Кватирка. Сьогодні Василенка, розкажи про свою фірму, яка по сьогодні не виготовила документи для лісгоспів області, які з тобою судяться. Розкажи про попрередню владу - Карпюка твого дружка, яка дала тобі ці об'єми робіт і ти не справився, а потім через прокурорів забирав гроші з лісників за ненадані послуги.Фірма називається Геомоніторинг-Волинь Гугліть народ. Ативіст хахахаха
Єх Показати IP 13 Серпня 2015 18:19
Василенко це прихвостень Діброви
ОХ до Єх Показати IP 21 Серпня 2015 16:07
І не тільки Діброви, а й Кошарука. Вірніше готовий зайняти його крісло, коли Кошарук виграє вибори у Ковельській міській раді. От така реінкарнація душ.
анонім Показати IP 13 Серпня 2015 18:24
Про люстрацію ми вже почуємо перед наступними виборами до верховної ради.Треба внести законодавчі зміни до деяких законів,а саме від кожної області по одному депутату на конкурсній основі відповідність їх знань займаній посаді і на міністрів тоже через конкурс.А то приходять і не знають де вони є і які їхні обовязки....................
Не активіст до Аноні Показати IP 13 Серпня 2015 18:45
Шановні дописувачі, Вас всіх пора відправити на атестацію по знанню мови, культури, звичаїв українського народу а потім на конкурс на звання Громадянина України. Задрали з своїми конкурсами і атестаціями тупі нездари, заходиш в любу ригаловку а ви там сидите високоінтелектуальні особистості - 95% населення України
Не активіст Показати IP 13 Серпня 2015 18:49
Шановний Держслужбовець, а що таке по твоїх поліських мізках "Справедливість", він вкрав ти вкрав ти в два рази, він вкрав ти вкрав його посадили тебе ні. Полішуки читайте Платона - справедливість — це найвища чеснота, що утримує мужність, поміркованість та мудрість в повній рівновазі й гармонії («кожному своє»)
Волинь Показати IP 13 Серпня 2015 19:10
Ошукані вкладники написали багато звернень, заяв, скарг у прокуратуру, НБУ , прем"єру Яценюку притягнути до відповідальності начальника волинського управління нацбанку Бєліка О.В., котрий 5 РОКІВ КРИШУВАВ БАНДИТСЬКИЙ ОБЩАК ЄНАКІЄВСЬКИХ ШАПКОКРАДІВ "Західінкомбанк", що понад 200 вкладників померли, не отримавши жодної копійки своїх заощаджень на ліки. Також особисто в руки вручили Бєліку вимогу від 84 громадян Луцька піти з посади. І результат нульовий, досі Бєлік сидить біля державного корита, важно надуває щоки і щось розказує.
Новий Показати IP 13 Серпня 2015 21:07
Савюк , це ****** Карпюка , який курував земельні питання на Волині. Відірвали їх від корита , ось і казяться. Ну що кому не ясно?
анонім Показати IP 13 Серпня 2015 21:43
а скільки земель роздерибанив Начальник Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко
інженер Показати IP 13 Серпня 2015 22:57
А чого Василенко не відзвітував що не профінансована інвентаризація, яка втримала його на троні? Чого не звітує скільки земельних ділянок в нього і його родичів під Луцьком?
Вільний Показати IP 14 Серпня 2015 00:35
Всіх старих службовців на гілляку!!!
інженер до Вільний Показати IP 18 Серпня 2015 17:45
Повністю згідний! А то ті вже старі службовці навчилися як брати і з ким ділитися і як все це робити. Прийде новий то хоч трошки побудуть чисті руки поки навчиться дерибанити.
1 Показати IP 14 Серпня 2015 19:21
Активісти дивіться щоб до Польщі не прийшлось втікати. За...те всіх з своїми реформами точно не добіжете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus