USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Одна з найдовших вулиць Луцька освітлена лише наполовину

5 Лютого 2016 09:00
Мешканці вулиці Гущанської у Луцьку нарікають на складні умови проживання. Освітлення провели лише до половини вулиці, а далі вже й ніхто не обіцяє. Дорога – вся у вибоїнах. Так живуть молоді сім’ї в обласному центрі, а міській владі, схоже, байдуже.

Вулиця Гущанська – одна із найдовших у Луцьку, однак навряд, чи хоч кожен десятий лучанин знає, де вона розмішена, не кажучи, щоб побував на ній. Кінець цієї вулиці - одна із крайніх точок Луцька. Назвати цю вулицю забутою Богом і людьми – неправильно. Дехто живе тут з діда-прадіда, будуються й молоді сім’ї, усе частіше на вулиці лунає дитячий сміх, а от міська влада таки не часто згадує про цих лучан. Немає найнеобхіднішого, а що вже казати за якусь інфраструктуру: пасажирське сполучення, магазини чи бодай аптеку?

Голова ініціативної групи мешканців вулиці Гущанської Володимир Маць розповідає, що лікарі швидкої заледве дістаються хати, виходять за кількасот метрів від пункту призначення.

З його слів, сподівання з’явилися з обранням на дільниці депутатом у міську раду Юрія Безп’ятка.



Вулиця Гущанська. Відео зняте в січні цього року.

Юрій Безп’ятко, окрім того, що депутат міської ради від фракціїх «УКРОП», - ще й голова однієї із чотирьох таких ініціативних груп сорокового кварталу Луцька. Вважає, що депутат повинен завжди бути у курсі проблем своєї дільниці, не вигадувати і не будувати повітряних замків, не давати порожніх обіцянок. Система ініціативних груп йому дуже імпонує, оскільки так легше контактувати з громадами. Голови таких груп уже мають необхідні підписи для того, щоб формувати звернення від громадян. А депутат завжди може знайти час на спілкування зі своїми виборцями – було б бажання.

Досвід активіста, ще перед обранням до виконавчого органу дуже добре ознайомив Юрія із системою чиновницьких відписок.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже роповідало, як з міської ради приходять відписки, які знайомлять із системою та порядком вирішення проблем, але зовсім не повідомляють, коли і як вони вирішаться.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКА МІСЬКРАДА ВІДПОВІДАЄ НА ЗВЕРНЕННЯ «АВТОМАТИЧНОЮ РОЗСИЛКОЮ»?

Юрій Безп’ятко
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Тарас Чурило Показати IP 5 Лютого 2016 09:54
Я так бачу цей мер навіть не думає займатись містом. Проблем повнісінько, а роботою і не пахне.
Ірина Таран Показати IP 5 Лютого 2016 10:08
Просто дувуюсь це ж обласний центр і так не займатись благоустроєм. Куди дивляться лучани перед виборами?
Олекса Вільний Показати IP 5 Лютого 2016 10:30
Проживаю в районі де балатувався Юра. Особисто з ним не знайомий, однак мої друзі його знають -- він людина слова і діла, сказав значить зробить. Хоча нашу систему управління досить важко змінити. Це я до того що на ДПЗ де балатувались прибічника Романюка і дорога є і світло. І сам мер туди їздив, а кому потрібен "часний" сектор - нехай занепадає, мер підтримує своїх. і на-жаль свої це не лучани.
Олекса Вільний до І Показати IP 5 Лютого 2016 10:32
Лучани обрали стабільність - стабільну розруху і корупцію.
Фотін Показати IP 5 Лютого 2016 10:36
думаю проблема не в Романюку ( хоча він як мер мені не подобається).просто в нас держава в кризовому стані. на все грошей не вистачає тай ніколи не вистачало. Думаю це питання пріорітетів.
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2016 11:13
Враховуючи неоднаразові зверненя мешканців даної вулиці, потрібно створити необхідну петицію на сайті міської ради в якій вказати існуючі проблеми (світло та транспорт) і чекати обіцянок, або це робити власними силами.
Не байдужий. до Лучанин Показати IP 5 Лютого 2016 12:02
Пропонується внести доповнення до мережі автобусних маршрутів в місті Луцьку, відкривши новий автобусний маршрут №5 (35) «вул. Гущанська - вул. Боженка », який проходитиме: В прямому напрямку від вул. Гущанська вулицями та проспектами: Гущанська, Карбишева, Єршова, Гущанська, Кравчука, Карпенка-Карого, Задворецькій, Клима Савура, Івана Огієнка, Шопена, Волі, Шевченка, Ковельській, Львівській, Даньшина, Станіславського, Боженка. В зворотному напрямку вулицями та проспектами: Боженка, Станіславського, Даньшина, Львівській, Ковельській, Шевченка, Волі, Шопена, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецькій, Карпенко-Карого, Кравчука, Гущанська, Єршова, Карбишева, Гущанська.
Юлія Парій Показати IP 5 Лютого 2016 12:28
Петиції це добре. Та головне бажання працювати, а не дерибаном займатись.
офіс Показати IP 5 Лютого 2016 15:42
Звертайтесь на офіс розвитку мікрорайону. Ініціюємо звернення. Разом-сила. Гордіюк,37
полішук Показати IP 5 Лютого 2016 17:22
Вам би мера Черновецького!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus