USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оголосили конкурс на посади очільників двох районів Волині

25 Липня 2016 20:37
На вакантні посади голів РДА Іваничівського та Шацького районів оголосили конкурс.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 25 липня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, уже вдалося створити профільну комісію, яка займатиметься питаннями підготовки конкурсів для чиновників категорії «А» та «Б».

«Ми готові до того, щоб розпочати конкурси на заміщення двох вакантних посад голів РДА - Іваничівського та Шацького районів», - зазначив очільник області.

Окрім того, під час прес-конференції, що відбулась о 14 годині цього ж дня, він додав, що особисто він більше не хоче жодних адміністративних призначень на території області, оскільки останні – неефективні:

«Призначення деяких кадрів на керівні посади, на жаль, було моєю помилкою. Тому попередні рішення по оголошенню конкурсу на заміщення посади голів РДА викликано тим, що хочеться бачити не тільки адміністративні призначення. Хотілося б побачити бажання самих волинян працювати на державній службі», - резюмував посадовець.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що конкурси на посади голови Іваничівської РДА та керівника апарату Волинської облдержадміністрації стануть пілотними в контексті нового механізму заміщення вакантних «крісел», який передбачений новим Законом про державну службу від Уряду.

Так, нова редакція закону про державну службу набула чинності 1 травня. Закон був прийнятий Верховною Радою 10 грудня 2015 року, 31 грудня підписаний Президентом Петром Порошенком, а відповідно до перехідних положень закону з 1 травня він набув чинності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
гунчику Показати IP 25 Липня 2016 22:11
пора ярмольського звільнити з голови РДА Луцького району та оголосити конкурс, район страждає а він усім вішає лапшу на вуха, петровичу пора його звільняти, на землі маяківській став багатим, тепер ще район дерибинить
до гунчика Показати IP 25 Липня 2016 22:16
Я особисто вважаю, що великою помилкою Порошенка є ваше призначення на Волині!
ПоприГуньчик до до гунчика Показати IP 25 Липня 2016 22:44
Вихопили мої слова
іван Показати IP 25 Липня 2016 22:33
ще оголосіть на вакансію у Маневицькому районі,бо там голова РДА тільки позорить владу!!!
Район Показати IP 26 Липня 2016 01:12
Може це ти страждаєш від нестачі розуму, а не Луцький район від Ярмольського? Чи може жаба душить? Поміряй тиск, а то може наступити інсульт, або інфаркт. А до рівня Гунчика вам недорости , жалюгідні писаки.
району Показати IP 26 Липня 2016 09:59
після ярмольського в маяках головиха суперррр, і зробила за неповний рік бальше ніж ярмольський за 20 років, в людей спитайте, невдалий розум у ярмольського якого усі знають хто кришує - чорнуха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus