USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Останній день команди Коломойського в ОДА. ВІДЕО

26 Березня 2015 22:40
В інтерв’ю журналістам Нового Часу соратник Ігоря Коломойського Борис Філатов запевнив, що їхня команда не кине напризволяще Дніпропетровську область і продовжуватиме допомагати фронту.

Філатов розповів про акцію, яка відбудеться в Дніпрі в найближчу суботу: «Головні тези: перша - Дніпропетровськ за єдину Україну, друга - рік команди Коломойського».

На акції виступатимуть волонтери, добровольці і члени команди Коломойського.

Екс-права рука губернатора Дніпропетровської ОДА також заявив, що команда Коломойського йде у вільне плавання з гордо піднятою головою. П’ятою колоною Кремля він назвав «Опозиційний блок», який в жодному разі не можна допустити до влади.

Генадій Корбан відмовився коментувати ситуацію. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан подав у відставку після звільнення з посади Ігоря Коломойського.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus