USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевізники відмовляються від маршрутів до волинських сіл

24 Листопада 2015 08:16
Перевізники відмовляються випускати автобуси на маршрути, котрі ведуть до сіл Гута і Тур Ратнівського району. Остання угода про перевезення на межі розірвання, та й автобус їздить сюди лише у будні, двічі на день.

Про це йдеться у сюжеті ICTV.

Причиною цьому стали зруйновані дороги, через які неможливо дістатись прикордонних населених пунктів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, свого часу цими шляхами не могли проїхати навіть пожежники, аби загасити вогонь на торфовищах. Що й казати про інший транспорт – швидка допомога теж не в змозі дістатись сюди на виклик.

Місцеві мешканці переконують, що під час негоди села фактично ізольовані від світу. А добиратись ввечері з навчання чи роботи додому доводиться пішки через поле. Від грудня 2014 року місцева райдержадміністрація залишається без очільника, а тому вирішити проблему місцевих жителів – нікому.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 24 Листопада 2015 09:02
хто про тих людей дбає, кому вони в тому віддаленому селі потрібні - сидіть і не рипайтесь і всім менше проблем! які дороги - скрізь криза, війна в країні, грошей в казні і так немає . вихід один купуйте гвинтокрил і здійснюйте перевезення, беріть приклад з високопосадовців.
Турист 2015 Показати IP 24 Листопада 2015 09:13
Перевізники відмовляються випускати автобуси на маршрути, котрі ведуть до сіл на Волині ! Дуже правільно роблять ,як можна їздити по таких дорогах в 3-му тисячолітті . Люди які проживають в таких селах - це справжні герої нашої держави . Часто в інтернеті показують російські глибинки,це беззаперечно - жах , але в нас за 20-30 км від ситої Європи , дороги до сіл зразка глибинки РАШІ . В К-Каширському р-ні проїдьте до дуже великого села Черче , ця дорога без коментарів . Де наша місцева влада,чому люди мовчать ???
Авто Показати IP 24 Листопада 2015 09:58
Це лише один відрізок жахливої дороги із мільйона таких відрізків по всій Україні, це не проблема окремо взятої місцевої громади. Це загальнодержавна проблема. Вирішити цю проблему за рахунок місцевих бюджетів неможливо. Утримання доріг місцевого значення на сьогоднішній день не фінансується з державного бюджету. В тому, що відбувається винен лише уряд.
Аналітик до Авто Показати IP 24 Листопада 2015 15:21
" В тому, що відбувається винен лише уряд. " Якщо місцева влада не звертається до уряду та в інші органи / бережуть свої нерви і повагу до начальства /, а сидять просижують штани та отримують зарплату - " результат " не стане довго себе чекати .... Маємо те ,те що маємо ...!!!
Микола Показати IP 25 Листопада 2015 08:42
Дороги не стали такими вчора чи може позавчора. Протягом останніх 20-ти років не проводився їх капітальний ремонт. А перевізники відмовились їздити весною цього року. Основна причина це економічна нерентабельність перевезень. В першу чергу це викликано значним зростанням ціни на паливно-мастильні матеріали та на запчастини, ціни на які в доларах. А ціна на квиток зросла на кілька гривень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus