USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під час засідання РНБО обговорили фінансування армії

12 Вересня 2014 21:45
Про витрати коштів, призначених для виконання завдань в зоні АТО, йшлося під час засідання РНБО.Про це журналістам після засідання повідомив заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, - передає УНІАН.“Під час засідання РНБО заслухали звіти керівника Міністерства оборони, командувача Національної гвардії, Державної прикордонної служби щодо витрати коштів, визначених для виконання завдань як у зоні АТО, так і для виконання завдань за призначенням у цих відомствах. Окрім того, заслухали питання щодо фінансування Міністерства оборони, силових структур на 2015 рік”, - сказав він.Також Коваль додав, що жодних кадрових рішень та будь-яких інших питань, окрім зазначених ним, не розглядалося. Також не порушувались питання щодо санкцій.Окрім того, він розповів, що під час засідання йшлося про фінансування АТО щодо підготовки до зимового періоду.“Міністр оборони і керівники інших силових структур доповідали і робили акцент на виконанні всіх заходів з підготовки до зими. Обмундирування закуплено відповідно до доповіді міністра оборони та інших силовиків. Закуплено все необхідне, щоб наші бійці і командири були одягнуті за зимовими нормами”, - сказав Коваль. Відеосюжет ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 12 Вересня 2014 21:52
коментар було видалено
рошен Показати IP 12 Вересня 2014 22:31
Фiнансуй не фiнансуй а отримаемо ...!
Дончанин Показати IP 12 Вересня 2014 23:41
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 13 Вересня 2014 00:06
Еще один коммент по поводу бабла, на сон грядущий: Если вам дадут безвизовый въезд в страны ЕС, то сколько вас останется на западной Украине? Не это ли является причиной, почему безвизовый режим вам уже пол года обещают, но не дают? И, быстрее всего, не дадут. Я уже не говорю, что ассоциация с ЕС отложена минимум до конца следующего года. Намайданились? Молодцы!
віктор до Дончанин Показати IP 13 Вересня 2014 11:26
на заздрість ворогам ми заживемо краще....а кацапщина згине як клас
Анонім до Дончанин Показати IP 13 Вересня 2014 12:52
А безвізовий режим нам потрібен для того, щоб ми могли їздити коли заманеться і куди заманеться. І не питати дозволу у дончанина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus