USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після демонтажу гаражів у центрі Луцька лишилося сміття

24 Жовтня 2016 14:25
Після демонтажу металевих конструкцій у дворі на вулиці Гаврилюка муніципали та комунальники залишили неприбране сміття, повідомляє Народний контроль.

Метал забрали, усе інше – лишили: так муніципальна поліція зносила гаражі у дворі на вулиці Гаврилюка. Місцеві мешканці скаржаться – тепер змушені щодня спостерігати таку картину. А ще вони побоюються за дітей.

«Коли були гаражі, то була небезпека, що вони проваляться, бо вони були ржаві, а тепер тут так само діти ходять, шукають пригод, а тут ті ж цвяхи – в мене дитина навіть ногу пробила, і це ж вона була взута», – розповідає місцева жителька Сніжана.

Особливо «приємно» місцевим, що така «краса» – у самому серці Луцька.

«За 50 метрів звідси у нас знаходиться центр міста – гарний, окультурений, історична пам’ятка. Коли туристи потрапляють до нас у двір – то шоковані», – каже місцева мешканка Оксана.

У міській раді запевнили, що найближчим часом територію облагородять.

«Вивіз великогабаритного сміття відбувається в конкретні дні і по конкретних вулицях. Тобто техніка завантажена. Коли вона буде на Гаврилюка, то все позабирає, «Спецкомунтранс» прибире це сміттєзвалище», – пообіцяв директор Департаменту ЖКГ Юрій Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus