USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За «законом Савченко» на волю виходять реальні злочинці, – Мін'юст

2 Липня 2016 09:33
Зі слів заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової, через так званий "закон Савченко" на волю виходять серйозні злочинці, і це становить великий ризик.

Про це повідомляє "5 канал".

Вона зазначила, що система не була побудована для того, щоб ресоціалізувати людину.

"Більшість цих ув'язнених, які вже по 20 років провели в колоніях за декілька рецидивів, не розуміють, що робити на волі. І більшість із них коять повторний злочин через день-два, коли вони виходять", - сказала Севостьянова.

З її слів, наразі створюється система пробації, щоб цьому запобігти.

Заступник міністра також додала, що за останні чотири роки кількість ув'язнених зменшилася з 140 тисяч до 65 тисяч осіб.

Нагадаємо, зростання злочинності в Україні та вихід на свободу завдяки "закону Савченко" шести тисяч особливо небезпечних злочинців вже не на жарт налякали європейців. Таким чином, введення безвізового режиму для українців в черговий раз опинилося під загрозою.

Так, країну шокувала трагедія, коли чоловік, вільнений із в'язниці за «законом Савченко», жорстоко вбив двох жінок та залишив сиротами трьох дітей.

Тим часом, скільки б "закон Савченко" не критикували, сама Надія Савченко вважає, що закон правильний і справедливий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Опа,на! Показати IP 2 Липня 2016 09:48
Звідкіля "виковиряли" цю Савченко?Зробили з неї,,Героя" і вже вона ,,буде нашим президентом"!А в шияру вона не хоче!?На даному етапі з дій Савченко Україна ніякого позитиву не має,лише негативні висловлювання,недолугий закон і безграмотний черговий недодепутат...Своїми діями наша ,,героїня" більше всього нагадує ,,Троянського коня"...
такотож Показати IP 2 Липня 2016 10:07
Та за тою "героїнею" ще й "герої" ті стоять, що додумались той закон пийняти! Країна неляканих ідіотів!!! Мамо - народи мене назад... :(
а Показати IP 2 Липня 2016 10:15
А саму Сявченко на гоп-стоп у підїзді не брали? "Закон правильний і справедливий"... В країні бардак і розгул злочинності, а "великий знавець" несе маячню...
лучани Показати IP 2 Липня 2016 10:55
Цей закон пропхав Крулько та Кожемякін( генерал КГБ) з бютоголової секти. Савченко тоді сиділа в тюрмі. Популізм в дії.
5.10 Показати IP 2 Липня 2016 11:32
Звідки... - це очередний проект , пора зрозуміти !!! І чекати від неї треба те ж , що і від майданних героїв ( парасюків, козаків...) . До майдану були ніким, зараз ніхто.НЕ НЕСУТЬ НІЯКОЇ ІДЕЇ !!!! ВОНИ ЩА ВСЕ ХОРОШЕ(. А всередені вона напевно комуняка і соціаліст, як і наші комбати , ним тіки виділяй касу на озброєння, дай все контролювати і розприділяти !!!
Укроп Показати IP 2 Липня 2016 12:23
Пора савченко саму на нари на відсидку. Вср*на героїня від рошена. Все г*вно у владу ломанулося. А тут і сестра порно зірка задрипана в дупутати пре. Маразм крепчал.
5.10 до Укроп Показати IP 2 Липня 2016 14:45
Волиняни, починайте розуміти - у владу ідуть, оскільки вигідно ( можка нормальну касу зрубати). А чого можна - бо є ричаги ( розрішенія, ліцензії ....). В загниваючій європі чиновник не має такого поля маніпуляцій, там не заробиш біль зарплати бо нема ричагів для зароботку, і вони не потрібні!!!... А на питання чому всяка нечисть іде до влади - бо нормальні люди зі стержнем всередені не хочуть жити в брехні ( я тіпа получаю 2500 грн , а машини , хати то все мамине, татове, і так далі...). Ми робим вигляд шо платим , вони що працюють для на . Це комплексна тема....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus