USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко спізнився з продажем фабрики Roshen в Липецьку

21 Січня 2017 23:03
Закриття Липецької фабрики Roshen – це виключно політична гра і спроба президента Петра Порошенка підняти рейтинг перед виборами.

Про це заявив політолог Микола Давидюк в ефірі Громадського.

«Я думаю, що це дуже активна підготовка до виборів як до парламентських, які можуть статися восени, так і до президентських виборів, і президент почав виконувати ті обіцянки, які він давав. Не маючи можливості забезпечити економічне зростання в країні, він намагається закрити свої особисті питання», – вважає експерт.

На його думку, те, що вибори нависають на Банковій і над парламентом, це однозначно. І на це дуже сильно впливає зміна політичних еліт в Європі і США. Однак політолог вважає, що Порошенко з фабрикою запізнився.

«У нього просто ділове мислення, він не до кінця став політиком, і багато вимірює з точки зору свого гаманця, це проблема. Якби він закрив фабрику, коли запит на це був гострим, це дало б зовсім інший ефект. Після панамського скандалу вже пройшла точка неповернення, який справив великий вплив на рейтинг Порошенка», – додав Давидюк.

Корпорація Roshen вирішила закрити Липецьку кондитерську фабрику, яка знаходиться на території Росії. Таке рішення прийняли з економічних і політичних причин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 22 Січня 2017 00:39
майно фабрики під арештом, тому її закриття чисто символічне
Іван Показати IP 22 Січня 2017 01:03
Це вже вафлі!
Оптиміст Показати IP 22 Січня 2017 08:58
Шкода Петра, як тепер він буде " виживати " ... Напевно як народ України - " затягне " паски ...!!!
123 до Оптиміст Показати IP 22 Січня 2017 10:50
Затягне, звичайно затягне. Тільки на шиї народу. Ви не переживайте за нього, зараз з подружкою Гонтарєвою "качнуть" курс і відроблять, ще й зверх того зароблять на 2 фабрики))
Анонім до Оптиміст Показати IP 22 Січня 2017 12:00
ліпєцку фабрику він вже відбив 100 раз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus