USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правоохоронці не знають, хто погромив кабінет ректора ЛНТУ

29 Листопада 2016 21:35
Слідчий відділ Луцього ВП ГУНП проводить досудове розслідування по факту проникнення в кабінет ректора Луцького національного технічного університету та депутата Волинської обласної ради Петра Савчука. Проте, встановити імена осіб, які проникли в кабінет, вони досі не змогли.

Про це сказано у відповіді на інформаційний запит від ділового видання Волині "Конкурент".

Як повідомляють правоохоронці, вони здійснили низку необхідних та можливих слідчих дій, однак не змогли зібрати достатню кількість доказів для оголошення підозри будь-якій особі. Таким чином, імена ймовірних зловмисників дізнатися не вдалося, як і їхню гіпотетичну приналежність до правоохоронних органів.

"За результатами досудового розслідування, на підставі отриманих доказів здійснять їх об'єктивний аналіз та проведуть законне й обґрунтоване рішення щодо наявності чи відсутності ознак кримінальних правопорушень, передбачених Кримінальним кодексом України", – йдеться у відповіді.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ЗНАЙШЛИ СЛІДЧІ В РОЗГРОМЛЕНОМУ КАБІНЕТІ РЕКТОРА ЛНТУ

Проте, встановити те, що не під силу правоохоронцям, змогли прості громадяни. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова фракції УКРОП у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов повідомив, що з власних джерел йому стало відомо, що двоє з трьох зловмисників мають стосунок до правоохоронних структур. Їх імена – Юрій Хилюк та Василь Котик. Один з них - начальник відділу по боротьбі з хабарництвом, а інший – технічний працівник.
Нагадаємо, зловмисники незаконно проникли в кабінет ректора Луцького національного технічного університету та депутата Волинської обласної ради Петра Савчука. Після себе залишили безлад, розкидані та розбиті речі й ознаки боротьби. Зі слів Петра Петровича, 9 листопада, о 22:03 йому повідомили про те, що троє невідомих осіб проникли в його кабінет. Ректор ЛНТУ відразу виїхав на місце інциденту. «У кабінеті я застав безлад, розкидані речі і ознаки боротьби», - заявляв Петро Савчук. Чоловіків, яких водій ректора застав «на гарячому», переконували його, що «знаходяться в кабінеті легально». Зловмисники намагались втекти та чинили опір, проте їх вдалося затримати силами охорони університету та водія ректора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
цирк Показати IP 29 Листопада 2016 21:41
як це без сміху читати ) відомо хто зробив, а звинуватити нема кого )
Кусто Показати IP 29 Листопада 2016 22:50
Кругом одні євреї! Атас!!!
Лучанин Показати IP 30 Листопада 2016 08:27
Ну так ж є прізвища. ... І є фото. .. Всі троє працівники Нацполіції. Більш за все вони там були по вказівці зверху. .. От їх і прикривають. ...
Савчуку Показати IP 30 Листопада 2016 08:39
Вони ж нічого не взяли, а ти брав і береш про це коже студент знає. А хлопців потрібно "понять и простить" - а то й Палиця зі своїми ...ми не допоможе.
Істина до Савчуку Показати IP 30 Листопада 2016 10:52
Про це знають не тільки студенти, а й працівники! Це болото все глибше затягує! Хватить брать бабло!
Дід Панас Показати IP 30 Листопада 2016 09:36
можливо ШАЙТАН чи ШАТУН ???
Пєті Показати IP 30 Листопада 2016 10:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus