USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Правоохоронці Волині розкажуть, чи розслідуються злочини проти майданівців

24 Січня 2015 17:49
Офіційний запит зробили депутати Волинської облради до прокуратури, МВС, СБУ Волині, аби ті повідомили, як триває розгляд справ щодо того, як на волинських активістів «тиснули» під час Майдану правоохоронні органи.

Про це йшлося під час позачергової 32-ї сесії обласної ради 23-го січня.

Зі слів депутата Волинської обласної ради Сергія Слабенка, правоохоронці - бездіяльні.

«Мій запит до представників МВС, прокурора і СБУ Волині. Незабаром ми будемо розглядати інформацію правоохоронців щодо дотримання прав і свобод людини на Волині, й хочемо мати відповіді на питання. Окрім того, у 20014-му році облрада неодноразово запитувала у правоохоронців про переслідування активістів Майдану в області, щодо незаконної купівлі приміщень, землі тощо. На все це вони кажуть, що ведуть цю роботу чи пишуть, що «ми проведемо слідчі дії» і т.д.», - озвучив звернення депутат.

Більшість присутніх в залі підтримали його вимогу. Тепер, правоохоронці зобов’язані надати депутату письмову відповідь на його депутатську вимогу.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство волинські Новини, депутати облради з’ясовували у прокурора області Вадима Максимова, чому досі не звільнений та не покараний жоден із працівників прокуратури, причетний до переслідування майданівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
? Показати IP 24 Січня 2015 18:15
Чи це не той Слабенко, що в нетверезому стані в Маяках в ДТП потрапив, з суддею? Цікаво який там результат розгляду події і наслідки для учасників?
Я до ? Показати IP 24 Січня 2015 19:22
На які результати розгляду ви надієтеся? Невже нічого ще неясно. Слабенко не винен бо сидів збоку, а суддю Філюк прикрив, от і все...
не пацик до Я Показати IP 24 Січня 2015 19:38
леня голубков -дасть відповідь в сотий раз
0/У до ? Показати IP 25 Січня 2015 00:26
О.Терещук сам скоював злочини, організовуючи переслідування майданівців, привіз на Волинь бурштиновий бізнес, посилав беркут охороняти копачів, а тепер разом з Яремою розслідує злочини скоєні на Майдані. Хто їх розкриє, один кепівник був затриманий і тому створили умови щоб втік. При заміні запобіжного заходу хто відповідав за його охоронк, міліція м. Києва, на чолі якої той же Терещук.
Соболєв до ? Показати IP 25 Січня 2015 00:37
Слабенко, що не знає , що організатор злочинів повязанних з переслідуванням волинських активістів О.Терещук тепер керує міліцією м. Києва і разом з своїи дружариком Яремою, в якого в свій був заступником, створюють видимість, що розкривають злочини скоєнв на Майдані. На останій нарад, яку проводив Яценюк, навіть проінформував останнього про свою рацуху собаки по виявленню вибухівки і терористів в київському метро. Це рівеь хапуги кадровика. Я про цього ділка говорив в прямому ефірі, нажаль поки не досяжний. Краще депутати звернулибся з листом до Президента. це був би ще один аргумент.
1234 Показати IP 24 Січня 2015 19:39
Сидів слабенький збоку. А чого ж він як депутат не зупинив протиправні діі судді??? Такі як Слабенко уміють тільки язиком молоти.
невже Показати IP 24 Січня 2015 21:45
слабенко після того випадку ще не помер від стиду.хай як костик гришин назву замінить наприклад бахус бахусенко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus