USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Призначили нового керівника шахти № 10 у Нововолинську

3 Вересня 2015 18:32
Новий директор нововолинської шахти №10 Сергій Кожушкін приступив до робочих обов’язків вже 31-го серпня. Його, як і попередника Миколу Рака, у Міністерстві призначили на керівну посаду без погодження губернатора Волині Володимира Гунчика, - інформує БУГ.

Родом новий керівник зі східної України. Окрім нього, зі сходу на шахту прибули ще два штатних працівники. Є інформація, що новопризначеному директорові дали посаду без погодження його кандидатури головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

За інсайдерською інформацією, написати заяву на звільнення Миколу Рака підштовхнула його дружина. У власності колишнього директора є бізнес в Туреччині, на попередній посаді у нього небагато перспектив, з огляду на те, як занепадає вугільна галузь в нашому регіоні.

Керівник профспілки шахти №10 Василь Прадід стверджує, що тиску на попереднього директора не було жодного. Він показав себе з хорошого боку, і працівники хотіли б, щоб він лишився. Хоча йому пропонували відкликати заяву, він відмовився.

“Новий керівник посильно береться за порядок, за роботу. А як далі буде – час покаже. Робітники поки приглядаються до керівництва. Поганих відгуків про нього немає”,- зауважує Василь Прадід.

Шахтарі звикають до нового директора і відвикають від Миколи Рака, у грандіозних планах якого була добудова копальні №10. Напрошується питання: чому область не має впливу над призначенням посад і чи не присилають з Міністерства сюди людей, яких потім можна використати в своїх цілях? Адже збоку це виглядає як контроль вугільної галузі Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 3 Вересня 2015 18:51
Пану Сергію Кожушкину від усіх волинян наш низький доземний уклін та побажання усіх гараздів!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 3 Вересня 2015 20:35
А він, що кращий чим ці хлопці: "Военная база во Львовской области, где проходят совместные учения украинских солдат и военных НАТО, не досчиталась дорогостоящего американского радара. Как выяснили правоохранители, технику похитили двое местных жителей и попытались сдать его на металл, которым теперь грозит тюремный срок, сообщают украинские СМИ"?
волиняка Показати IP 3 Вересня 2015 20:07
А не забагато Гунчик хоче, щоб все і скрізь з ним погоджували? Не того калібру він ще голова ОДА, щоб так себе поводити!
Володимир Показати IP 3 Вересня 2015 20:34
Бізнев в Туреччині???Да важкою керіввною працею заробив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus