USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ремонт вулиць та дворів Луцька: як, де, за скільки. ФОТО

27 Квітня 2015 18:50
Підрядні організації нині здійснюють роботи з ремонту дорожнього покриття на вулицях і прибудинкових територіях. На окремих об'єктах лише розпочато підготовчі роботи, а на інших — підходять до завершення.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Більшість з прибудинкових територій не ремонтувалися з часу здачі їх в експлуатацію. Природно, що за цей час вони піддавалися руйнуванню і зараз знаходяться у незадовільному стані.

Нині майже завершуються роботи у дворі будинків на проспектах Соборності, 13 — Молоді, 21. Працівники ТзОВ “Луцька ДПМК”, яке є виконавцем робіт, уже вклали нове дорожнє покриття, відремонтували тротуари. Продовжуються роботи з ремонту пішохідних доріжок, що ведуть у двір. Крім того, буде встановлено додаткове ігрове обладнання на дитячому майданчику. Загальна кошторисна вартість робіт по ремонту прибудинкової території становить – 952 тисячі гривень.

Тривають роботи з ремонту тротуару на проспекті Соборності. Нині роботи тривають на відрізку від вулиці Гордіюк до Палацу урочистих подій. Роботи виконують працівники підприємства “Луцькавтодор”. Тут буде сучасний тротуар із бруківки з відведеною велодоріжкою. Крім того, проводиться й асфальтування заїздів у двори.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький зазначив, що буде встановлено й знаки, які сигналізуватимуть про наявність велодоріжки, та нанесено відповідну розмітку.

Тривають активні роботи з ремонту дорожнього покриття на вулиці Кравчука. Тут проведено фрезерування старого покриття і розпочато вкладання нового асфальту. Роботи тривають на відрізку від перехрестя з вулицею Гордіюк до вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. Загальна кошторисна вартість становить – 1 194 тисячі гривень. Виконавець робіт ТзОВ „Луцькавтодор”.

Однак, культура окремих водіїв вимагає кращого. Попри встановлені відповідні дорожні знаки вони нехтують забороною і продовжують рух свіжовкладеним асфальтом.

Виконують працівники ТзОВ “Луцькавтодор” й ремонтні роботи з відновлення пішохідних доріжок на вулиці Конякіна. Нині тут зняли старе покриття, встановили нові бордюри і вистелили щебінь. Наступним етапом стане асфальтування. Вартість робіт становить 672 тисячі гривень.

Нещодавно завершилися роботи й з облаштування сучасного пішохідного переходу на вулиці Глушець біля центрального входу у парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький наголосив, що тут встановлено штучні обмежувачі швидкості з бруківки.

З його слів, рішення про його облаштування було прийнято у зв'язку з тим, що тут дуже інтенсивний рух транспорту і попередній обмежувач швидкості постійно руйнувався, його потрібно було систематично відновлювати. Влаштування нового пішохідного переходу коштувало 65 тисяч гривень і роботи виконали працівники підприємства “Бетон Брук Сервіс”.

Іван Кубіцький наголосив, що подібний пішохідний перехід облаштували на вулиці Чернишевсього біля ЗОШ № 13. У планах - зробити подібні об'єкти на вулиці Шопена (біля Палацу учнівської молоді) та проспекті Волі (біля гімназії № 4).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Андрій Показати IP 27 Квітня 2015 19:59
Молодці. Радує що не ямковий ремонт, а суцільний. Надіюсь технологію вкладання дотримуєтесь і дощ не йде.
читачка до Андрій Показати IP 28 Квітня 2015 13:34
діючий мер міста вірні кроки робить, від слів до реальних справ, аби люди самі оцінили дії міської влади. Так тримати!!!
Rza Показати IP 27 Квітня 2015 20:52
Якби вибори були кожен рік?
оля Показати IP 27 Квітня 2015 20:59
Надіюсь черга дійде і до подвір'я, що на пр.Волі 8! центр міста, яма на ямі, що і таксі іноді відмовляються туди заїзджати!
Шура Показати IP 27 Квітня 2015 21:27
Молодці. Попри все ремонтують прибудинкові території. За час мерства Романюка почалои нарешті ладити двори. Мій теж відремонтували минулоріч. Замість ям тепер гарна дорога і діти мають де бавитися, бо качельки поставили. Все таки міський голова думає про місто і лучан
Лучанка Показати IP 27 Квітня 2015 22:16
Шановний Миколо Ярославович! А до яких виборів, Ви уже "зглянетеся" і на приватний сектор? У Вашому секторі все гаразд, а в інших теж люди живуть!
Оля 2 Показати IP 27 Квітня 2015 22:42
А коли після зимового ремонту труб полатають ями (чохаб щебнем та смолою) між будинками Молоді 8а і 10а? Роздовбали новий асфальт, повикопували бордюри, а потім це вся просто якнебудь закидали. Хоч би рівно, чи хоч чим притрамбували. Після дощу тиждень болото як в селі. Хоча гроші, думаю, списали на це чималі. За таку роботу треба руки відрубати.
дпз Показати IP 27 Квітня 2015 22:44
вдячні п романюку за дорогу на дпз.вул гнідавська просто прспект тротуарт перила знаки розмітка юдякуем м.ярославічу. і не переімайтесь критикою це вороги не счплять.ото хай і гризуть собі яйця а ви продовжуйте і лучани оцінять.спасибі
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 23:00
Дякуємо! Мер на свому місці!!! Так тримати!
Людмила Показати IP 27 Квітня 2015 23:08
Сьогодні ремонтували вулицю Кравчука. Поклали покриття на ділянку метрів 30-40, забрали всю техніку і поїхали. Завтра, мабуть, будуть ту техніку сунути знову. Невже не можна докласти покриття, а тоді забирати техніку?! Ну не повітрям же вона заправляється, економісти хр*нові?! Такими темпами ви будете вкладати це покриття до нових ям - поки закінчите, то на початку вулиці знову з"являться ями... Тотальне безголовя!
Rfnz до Людмила Показати IP 28 Квітня 2015 08:06
А що дорожники мали там ночувати? Завенршився робочий день і поїхали. Сьогодні продовжать роботу. Щеб наглі водії не їхали б під знаки по свіжовкладеному асфальту
Надія Показати IP 28 Квітня 2015 00:16
А на Конякіна,де роблять тротуар-поруч з будинком№9 такі ями де вода завжди стоїть і діти падають,ноги викручуються. Три роки тому в плані не було і досі..
ЛУЧАНКА Показати IP 28 Квітня 2015 00:19
А в нас на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 7 двору "кіт наплакав", всього три під’їзди, а ремонтом і не пахне.
Катя до ЛУЧАНКА Показати IP 28 Квітня 2015 08:11
Ну не все ж зразу. Усі двори одночасно зробити не можна. Поступово наведуть лад на всіх прибудинкових територіях. За керівництва Романюка почали наводити лад у наших дворах.
Маріанна Показати IP 28 Квітня 2015 01:23
На Гулака-Артемовського вже завершилися роботи з ремонту доріг . Щиро дякуємо, хочя, асфальт міг бути кращим... також у нашому будинку укріпили низ,який трохи обсипався. А про дитячий майданчик та гойдалку- то нічого не чули, роботи не велись.
Вчителька Показати IP 28 Квітня 2015 08:00
Як ви вже на Молоді13,то зробіть кусок дороги на 17,, там же не раз люди ноги викручували, сплошні ями. А не їдеш по гарній дорозі і впираєшся в бездлріжжя.
яволь Показати IP 28 Квітня 2015 09:12
МОЛОДЦІ, ПРИЄМНО ЧИТАТИ
Це вам не тюнінг гел Показати IP 28 Квітня 2015 09:37
Романюк найкращий мер за усю історію Луцька. Це вам не шильдики АМГ ліпити, там на М пакеті ніхто не катає, а роблять свою роботу, замість того щоб молоти Осіпку ))
Ольга, Показати IP 28 Квітня 2015 09:53
Як запросити і впросити ремонтників на пр.Соборності, 32 ? Це тролейбусна зупинка "26 школа", а в арці будинку вічно стоїть величезна калюжа, що хоч плавай. Ніхто не підкаже, як це зробити? Більшість ось тут радіє, я не бачу приводу для такого оптимізму. Минулого року пізно вже (не пригадую, може, це початок зими був) нарешті покладено асфальт на пр. Соборності. Ось вже три тижні, як підрили його, бо поставили нові бордюри, пошкодивши гарне нове покриття дороги. Бордюри стоять, але завершення цього "удосконалення" нема. Чому ж не закінчити? Напевне, чекаємо поки остаточно не попсується все покриття, щоб знову утворювались ями. Чи цей безлад ніколи не кінчиться?
Лучнин Показати IP 28 Квітня 2015 10:46
Люди я розуію що в нас багато розбитих дворів, зачкайте Романюк справді почав їх робити,але ж не можна все і одразу, Наприклад на гпз поступово, але основні дороги вже привели до ладу, двори також поступово роблять. Молодець Ярославович його роботу хоча б видно, нехай вона не така масштабна як цього хотілось, але вона є, можливо не ідеальна, але вона є. В теперішній час це дуже добре, можливо ще рокім 5 такими темпами і справді станемо європейським містом. Дякую, Микола Ярославович!!!!!
Олександр Показати IP 28 Квітня 2015 10:47
Дуже добре бачити реальні зміни щодо благоустрою прибудинкових територій. Хочеться щоби дійшла черга до всіх аварійних ділянок. Крім того, якби при виборі дворів враховувалися звернення горомади, а не місце проживання "приближених" депутатів. Хочу звернути увагу міських очільників на територію будинків 14, 14а по просп Відродження. Внаслідок незадовільно облаштованої зливової каналізації при великих дощах можна проводити змагання по плаванню на байдарках. Крім того потребує розширення діялянок для стоянки автомобілів. Дуже хочеться щоби зміни прийшли і до нас;)
ну рібятка Показати IP 28 Квітня 2015 11:14
проблеми у луцьку були є і будуть. але скільки часу ними ніхто не займався, а тільки тріпали ! тепер поступово хоч, але ж робиться благоустрій! кожен пише за свою вулицю і двір - але ж Луцьк не один двір і вулиця. і якщо дивитись на ситуація зі сторони - то благоустрій масштабний відбувся і відбвається - хто б і що не говорив. Романюк толковий дядько
Лучанка Показати IP 28 Квітня 2015 11:17
Давай ще заглянемо на Соборності 26. Дуже будемо раді бачити ремонтні роботи у дворі.. Бо якось вже плавати не хочеться.... Поки дійдеш до арки то можна йти переодягатись заново.. таксі в двір не хочуть заїзжати, навіть коли дощ то через одного можна вмовити...... І розберіться з гаражами... вже дістали... Подвіря для будинку, а їх понаставляли купу немає де своєї машини поставити....
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 13:01
Нарешті почали робити дорогі,аби ще всі вулиці поробили,бо з колясками не можливо просто їхати,яма на ямі
НОСТРАДАМУС Показати IP 3 Квітня 2016 14:17
Добре, що хоч десь ремонтують і це радує. Також актуальною була б інформація з фото, де є потреба в ремонті. Пропоную першу адресу: пр.Волі 8а. Будинок в самому центрі міста , а пройти до нього проблематично, особливо після опадів.. Усі доріжки у ямах та вибоїнах, як після бомбардування. Кожна служба, що ремонтувала або прокладала комунікації залишила тут " шрами" на подвір"ї. Додав "розрухи" й пан Полячек. під час будівництва елітної новобудови на розі Паркової та Волі. Добавляють бруду щей й місцеві автовласники, які не звіжаючи на наявність поряд автостоянки, їдуть своїми авто під самісінькі вікна. Складаеться враження, що якби двері в під"їздах були трохи ширші, то вони підїздили б під самісенькі двері квартири, бо за кермом мабуть взагалі ходити розучилися. Тому приватними авто заповнений увесь колишній дитячий майданчик. Будинок побудований ще у 1965 році і з того часу, (а це 51 рік!), ніхто ремонт асфальтованого покриття не робив. Тому трішки несправедливо, що 33 квартал, був побудований набагато пізніше, але першим потрапив на врорядкування території, хоча, звичайно. проядок треба наводити скрізь. Жек № 3 трохи звернув увагу на проблеми двору та в кінці 2015 року відновив зруйновані вщент східці, правда. чомусь поклавши цемент на перший сніжок. Але це лище невеличкий позитивний епізод на фоні цілковитолї розрухи. Прохання звернути увагу відповідних служб для вирішееня даної проблеми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus