USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рівень довіри українців до влади – найнижчий за часи незалежності

2 Липня 2015 15:44
Довіра до влади серед українців впала до найнижчого рівня за часів незалежності України. Такі дані оприлюднив Телеканал новин "24".

З’ясовуючи, хто з можновладців є лідером антипатій у суспільстві, телеканал відвів перші місця в антирейтингу чинним прем’єр-міністру та президенту держави.

Згідно з повідомленням, теперішню владу в усіх її діях підтримує лише 1% громадян України - це найгірший показник довіри за усю історію незалежності.

Найбільше українці зневірились в Кабінеті Міністрів. Незадовільною роботу Арсенія Яценюка і його підлеглих вважають 68% респондентів.

Більше половини українців, 51%, не підтримують політику гаранта Конституції Петра Порошенка.

Загалом, 31% опитаних вкрай незадоволені діями чинної влади на усіх рівнях.

10% українців готові до збройного повстання проти влади.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало матеріали про те, що Порошенко за 2014 рік заробив у 40 разів більше, ніж Обама, та чому Порошенко не чіпає російських олігархів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗВІДКИ ВЗЯВСЯ РЕЙТИНГ ПОРОШЕНКА? АНАЛІТИКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Майданюк Показати IP 2 Липня 2015 15:47
Яка несподiванка...
Анонім до Майданюк Показати IP 2 Липня 2015 16:02
нєжданчік
... до Майданюк Показати IP 2 Липня 2015 17:21
коментар було видалено
... до Майданюк Показати IP 2 Липня 2015 18:22
коментар було видалено
Дьодік Показати IP 2 Липня 2015 15:51
І шо на це скаже гідрант з бігаючими очицями дрібного гендляра-шахрая?
факт Показати IP 2 Липня 2015 15:58
А хто б сумнівався!!!
ВОНО Показати IP 2 Липня 2015 16:43
наступання на граблі то є освячена століттями українська традиція. Скоро нові вибори,але біля корита будуть все ті ж рила.
Свідомий Показати IP 2 Липня 2015 16:55
Завдяки скачкам повертаємось до рівня наших предків, від яких з'явились динозаври. А взагалі, щури перші залишають тонучий корабль, наприклад, Квіташвілі.
церковна миша до Свідомий Показати IP 2 Липня 2015 22:39
Не можу погодитись стосовно Квіташвілі. Людина реально наївно припускала, що може щось змінити в цій країні.
Анонім до церковна миша Показати IP 2 Липня 2015 23:03
Його шефа, та само, як його самого, погнали з рідної Країни. Чого він при цьому вартий, якщо нинішній уряд Грузії не є ні проросійским ні антиросійским, а є - грузинський?
укроп Показати IP 2 Липня 2015 17:30
Маємо те, що маємо. Таке враження, що україноєврейська влада закінчить дуже скоро і дуже погано. Хто з цих пігмеїв першим плюхне обличчям в брудну баюру, назавжди втративши свою і без того куцу одновідсоткову репутацію? Ждьом-с, як говорив Суворов.
АТО Показати IP 2 Липня 2015 20:56
Найбільше людей обурює не сама мобілізація, а те, що проводиться вона незаконно та без оголошення військового стану. Війна в Україні з ким? Коли було офіційне оголошення про військову агресію та введення військового стану? В РНБО і Генштабі нам кажуть, що ніякої війни немає, а з питань повісток порекомендують звертатися до військкомату! Чому вас посміють закликати на якесь АТО (яким повинні займатися виключно спецслужби)...Досить грати життями наших хлопців! Нехай оголошують військове становище, тоді й мобілізацію проводять! А під шумок АТО вони розкрадають країну і тисячами «кладуть» наших хлопців! Порошенко, Турчинова стосується. У держави немає законних підстав проводити мобілізацію, так як в країні війни немає! Одна справа — призов в армію, інше — мобілізація!
Анонім до АТО Показати IP 2 Липня 2015 21:19
Через территорию, на которой объявлено военное состояние, иными государствами прекращается транзит всяких товаров. Сколько времени Европа позволит Украине находиться в состоянии военного положения? И, вообще, объявлять военное положение при борьбе с собственным народом - это равноценно политическому самоубийству.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus