USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Родинам волинських героїв Небесної сотні надали земельні ділянки

17 Березня 2015 17:41
Чотири родини героїв Небесної Сотні на Волині отримали земельні ділянки різного цільового призначення. Про це інформують у Головному управлінні Держземагентства в області.

Відтак, родини Івана Тарасюка та Едуарда Гриневича безоплатно отримали ділянки площею 2 га із земель запасу сільськогосподарського призначення державної власності у Ківерцівському районі.

Окрім того, родинам Віктора Хомяка та Едуарда Гриневича надали ділянки для індивідуального житлового будівництва в межах населених пунктів із земель комунальної власності у селі Голишів Луцького та у селі Сокиричі Ківерцівського районів Волині відповідно.

ЧИТАТИ ЩЕ: «РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ»: ЯК ЗУПИНИЛИСЯ СЕРЦЯ ШЕСТИ ГЕРОЇВ-ВОЛИНЯН

Водночас, минулого тижня депутати Луцької міської ради на засіданні постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру одноголосно підтримали проект рішення про надання матері загиблого Василя Мойсея, лучанці Євгенії Мойсей дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку на вулиці Ковельській в обласному центрі.

Остаточне рішення з цього питання ухвалять під час найближчої сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus