USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Росія демонструє сили на українському кордоні

25 Липня 2014 14:31
Впродовж останніх тижнів поблизу кордону з Україною спостерігається накопичення великої кількості особового складу та військової техніки РФ, - про це повідомляють у прес-службі Держприкордонслужби.

На відстані 5-10 кілометрів військовослужбовці облаштовують польові табори. Дуже часто колони військової техніки рухаються безпосередньо вздовж лінії державного кордону чи влаштовують відверті провокації, імітуючи штурм пунктів пропуску та атаку на позиції прикордонників. Відразу кілька випадків таких демонстраційних дій відбулися 23 липня.

Так, навпроти ділянки відповідальності відділу «Тимофіївка» Харківського прикордонного загону колона бронетехніки РФ у складі 6 БТР та 1 БРДМ під російськими прапорами під’їхала до українського пункту пропуску, потім розвернулася та по російській стороні продовжила рух вздовж лінії державного кордону України. Пізніше цю ж колону прикордонники спостерігали на Сумщині, навпроти ділянки відповідальності відділу «Велика Писарівка» Сумського прикордонного загону.



Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини також повідомляло, що 16 своїх спостерігачів розмістить ОБСЄ на російських пунктах пропуску "Донецьк" і "Гуково" у Ростовській області на кордоні з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злий Показати IP 25 Липня 2014 16:37
Ти не макс,а муд*к! Тобі що весело дуже?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus