USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині шахраї від імені губернатора просять грошей на благочинність

6 Липня 2015 12:56
Бізнесмени Волині нарікають, що до них телефонують люди, які говорять, що представляють інтереси губернатора та просять гроші на різну благочинність. З цього приводу Гунчик офіційно заявив – це шахраї.

Під час оперативної відеоселекторної наради голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні, 6-го липня, запевнив, що жодних доручень збирати кошти нікому не давав.

«До мене звертаються представники бізнесу й кажуть, що їх просять надати ту чи іншу допомогу. Це - шахрайство. Тому я прошу приймати міри для затримання псевдоблагодійників. Ці випадки - непоодинокі», - розповів Гунчик.

Він зауважив, що підприємці йому розповідають, що дзвінки надходять з різних номерів, тому складно відслідкувати шахраїв.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волиняни «потрапляли на гачок» шахраїв, які збирали кошти для онкохворих дітей, були випадки жертв «податкових» шахраїв та лиходіїв, які вимагали виплатити гроші за дитину, яка, буцімто, має проблеми з законом і перебуває у відділку міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus