USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скандального волинського депутата без мандата не лишать

18 Квітня 2014 13:13
У Володимирі-Волинському сьогодні відбулося засідання загальної комісії з підготовки чергової сесії Володимир-Волинської міської ради, що відбудеться 23 квітня 2014 року.

Серед найгостріших питань – позбавлення депутатського мандату, місцевого підприємця Руслана Мороза.

Проект відповідного рішення про внесення пропозиції щодо відкликання депутата Володимир-Волинської міської ради був підготовлений групою «Народна рада», до складу якої входять обранці від провладних партій та позафракційні .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОГО НАСТУПНОГО ПОБ’Є ВОЛИНСЬКИЙ КРИМІНАЛЬНИЙ ДЕПУТАТ?

Проте під час розгляду питання на загальній комісії депутат міської ради Микола Матусевич повідомив присутніх про рішення фракції ВО «Батьківщина» відкласти ухвалення рішення щодо Руслана Мороза до завершення розслідування правоохоронними органами.

Тому питання про позбавлення депутатського мандату Руслана Мороза, що у березні побив двох жителів Володимира-Волинського, а згодом погрожував фізичною розправою керівнику місцевого осередку ВО «Свобода» Сергію Кобі на черговій сесії міської ради розглядатись не буде.

Ініціатори мають намір винести проект рішення на розгляд міських депутатів одразу після отримання офіційних результатів від правоохоронців.

Руслан Мороз став депутатом від міської організації «Сильна Україна», йдучи другим номером відразу за міським головою Петром Саганюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
БЮТ Показати IP 18 Квітня 2014 13:16
Схожий на Аксьонова.
місцевий Показати IP 18 Квітня 2014 14:02
Сагану вігідний цей бульдог от і тимає як пса.
василь Показати IP 18 Квітня 2014 22:36
Ото нагуляв саганюк синів два Руслана Салтісон та Мороз і Микола Савельєв може є і ще - ну ці точно його!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus